Pravila i uslovi korišćenja sajta, odricanje i ograničenje od odgovornosti


Poštovani korisnici, celokupan sadržaj na veb portalu vojvodjanski.com opšteg je i informativnog karaktera bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Administrator web portala (vlasnik) ne može garantovati da je celokupan sadržaj (slike, tekstovi, video prilozi ...) kompletan, bez propusta i grešaka. Administrator ovog web portala zadržava pravo da promeni sadržaj u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Veb portal vojvodjanski.com priprema svoj sadržaj sa velikom pažnjom tako što se zalaže za najviši mogući stepen tačnosti podataka. Međutim, ova veb lokacija sadrži medijske objave kao i spoljne (stalne ili privremene) veze ili veze ka veb lokacijama kojima upravljaju treća lica, te ne preuzima bilo koju pravnu odgovornost za netačnu informaciju i potpunost ponuđenih tekstova koji su objavljeni od strane portala kojima upravljaju treća lica (portali koji plasiraju svoje objave na veb portal vojvodjanski.com). Takođe, ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno proističe iz upotrebe ovog veb portala.

Trudimo se da informacije na našem veb portalu budu aktuelne i tekuće, ali ne prihvatamo nikakvu odgovornost za postavljeni sadržaj. Zakonski smo ograničeni za odgovornost kao prenosioci javno dostupne informacije na našim stranicama. Nismo u obavezi da kontrolišemo informacije treće strane koje su postavljene ili sačuvane na našoj platformi. Obavezujemo se da bez odlaganja skinemo bilo koji sadržaj čim postanemo svesni da isti krši zakon. U takvim slučajevima naša odgovornost započinje onog trenutka kada postanemo svesni dotičnog kršenja zakona. Takođe, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno proističe iz upotrebe ove veb lokacije.

Ovaj web portal može da sadrži linkove ili pozivanja na web portala kojima upravljaju treća lica. Sadržaj koji je povezan sa spoljnim vezama - linkovima je van naše kontrole i našeg uticaja, pa zbog toga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za takav sadržaj. Izričito odbacujemo vezu sa sadržajem stranica trećih lica do kojih vode linkovi naznačeni na našem web portalu. Pre svega ne preuzimamo odgovornost ni za kakvo kršenje zakonskih odredaba ili povredu prava trećih lica na tim stranicama. Korišćenjem ovih linkova, napustićete ovaj web portal i pristupiti drugom web portalu na kome važe drugi uslovi korišćenja. Prema tome, ovim potvrđujete i saglasni ste da veb portal vojvodjanski.com nije odgovoran za dostupnost takvih spoljnih portala i nije odgovoran za sadržaj, usluge, proizvode ili druge materijale koji se nalaze ili su dostupni na tim portalima. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od web sajtova na koje vode linkovi sa našeg sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Sadržaj veb portala vojvodjanski.com, kao i svi delovi sadržaja predstavljaju zaštićeno autorsko pravo koje pripada udruženja G POINT, odnosno isti je u režimu zaštićenog autorskog prava trećih lica koja su prenela pravo korišćenja istih na udruženje G POINT. Korišćenjem sadržaja ne stičete vlasništvo na bilo kom delu sadržaja kojem pristupate. Intelektualna svojina, uključujući sve zaštićene znakove, logo znakove, tekstove, podatke, fotografije i/ili grafizme, kao i celokupan sadržaj dostupan na sajtu je u isključivom vlasništvu udruženja G POINT ili je u vlasništvu trećih lica koja su prenela pravo korišćenja istih na udruženje G POINT. Nepoštovanje uslova korišćenja, odnosno neovlašćeno korišćenje sadržaja uključujući, ali ne ograničavajući se na umnožavanje, kopiranje, emitovanje, činjenje dostupnim na bilo koji drugi način, putem bilo kog medijuma, predstavlja povredu tih prava shodno pozitivnim propisima važećim u Republici Srbiji te podleže građanskoj I krivičnoj odgovornosti.

Na sve sporne odnose koji nastanu usled korišćenja usluge, primenjivaće se pravo Republike Srbije, a u slučaju eventualnog spora, ugovara se nadležnost suda u Novom Sadu. Udruženja G POINT zadržava pravo da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, izmeni ove Uslove korišćenja i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena uslova korišćenja. Promene uslova korišćenja stupaju na snagu u trenutku objavljivanja na veb portalu vojvodjanski.com.

Vojvođanska događanja

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Jutrenje

RTV Subotica

Jutrenje

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin