vojvodjanski logo

Goleada u hramu sportova kraj Tise

Sport

Redakcija TV Bečej | 14:36 - 22. 02.

Mali fudbal u Bečeju

Klub malog fudbala Bečej 2003 ugostio je minule subote ekipu Banjice, a nakon 40 minuta igre rezultat na semaforu bio je čak 10:7 za momke sa Tise.

Očekivanja pred ovaj meč bila su potpuno drugačija, tvrdi trener Bečeja Šošo. Mnogo tvrđa utakmica sa malim brojem golova je bilo ono realno, međutim ispostavilo se potpuno drugačije. Utakmica 14. kola Druge futsal lige Srbije delovala je kao trening meč zbog velikog broja postignutih golova kako na jednoj tako i na drugoj strani.

Utakmicu su otvorili gosti sa 0:1, međutim se na odmor nakon prvog poluvremena otišlo sa 3:3. U drugom delu meča Bečejci prave razliku od po dva do tri gola, i do samog kraja privode meč u svoju korist sa 10:7.

Po jedan gol za tim Bečeja postigli su Živkucin u 10, Mačiženski u 18, i Arđeljan u 27. minutu, Golub i Bodonji upisali su se u listu strelaca po dva puta i to u 9. i 23. odnosno u 23. i 31. minutu, dok je het – trik postigao Novaković a mrežu gostiju tresao je u 22, 38. i 40. minutu.

U narednoj utakmici Bečejci će ponovo biti u ulozi domaćina, a na parketu sportskog centra Đorđe Predin Badža stiže dobro poznata ekipa SAS-a iz Zrenjanina.

Tagovi

Sport