vojvodjanski logo

Gradište i Bečej u poslednjim pripremnim utakmicama

Sport

Redakcija TV Bečej | 14:40 - 22. 02.

Pomoćni teren u Bečeju

U vikendu za nama, na Gradskom stadionu kraj Tise, odigrale su se dve pripremne utakmice. Sastale su se ekipe Vojvodine iz Bačkog Gradišta i ekipa Sloge iz Temerina, kao i ekipa Bečeja i klub iz Bajše.

Gradištanci su u ovu pretposlednju pripremnu utakmicu ušli sa manjkom snage, jer su prethodnog dana gostovali u Vrbasu gde su utakmicu završili rezultatom 3:3, dok su na pomoćnom terenu u Bečeju izgubili od ekipe Sloge iz Temerina rezultatom 0:1.

Trener Gradištanaca, Lazar Dabižljević, rekao je da su ovo bile dve teške utakmice u dva dana, kao i da do početka prvenstva imaju još dve nedelje, gde će imati manji tempo, posvetiće se kondicionim treninzima, da bi što bolje spremni ušli u nastavak prvenstva.

Gradištance, očekuje još utakmica sa ekipom iz Đurđina, pre nastavka prvenstva.

Bečejci će u nastavku priprema odigrati utakmicu sa ekipom Voždovca, a nakon toga sastaju se sa ekipom Hajduka iz Kule u poslednjim pripremnim utakmicama. Oni su u nedelju igrali nerešeno 1:1 sa ekipom Bajše, golove su postigli u 14.minutu Šavija za 0:1, a izjednačujući gol dao je u 77. minuti Todorović. Trener Branko Savić, rekao je da je bilo dosta problema na terenu, ali da se nada da će naći rešenje do početka prvenstva.

U prolećnom delu prvenstva, Bečejci će se sastati sa pančevačkim Dinamom, dok će se Gradištanci sastati sa ekipom iz Srbobrana.

Tagovi

Sport