VOJVOĐANSKI

za sve kojima je Vojvodina u srcu…

Društvo

MZ Novi Bečej nagradila Danila Rajkova za izuzetan uspeh iz fizike

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 29. april 2021. • 14:39

MZ Novi Bečej nagradila Danila Rajkova za izuzetan uspeh iz fizike Miroslav Macura i Danilo Rajkov

Mesna zajednica Novi Bečej odlučila je da nagradi Danila Rajkova, učenika 1. razreda odeljenja gimnazije u Srednjoj školi Novi Bečej, za vanserijski uspeh koji je nedavno ostvario iz fizike, osvojivši prvo mesto na republičkom takmičenju održanom u Kragujevcu. Za Danila, njegovu profesorku fizike, Marinu Petrović i direktorku Srednje škole u Novom Bečeju, Anitu Bojić Perkin, danas je organizovan prijem u prostorijama MZ Novi Bečej, a ovom prilikom još jednom je istaknut izuzetan uspeh ovog vrednog i talentovanog učenika.

„Danilo je zaista „biser“ koji je rođen i živi ovde u Novom Bečej. MZ prepoznaje naše prave društvene vrednosti, zato je odlučeno da ga za pomenuti izvanredan uspeh nagradimo prikladnim poklonom u vidu tablet računara i pametnog sata. To je mali znak pažnje za sve ono što je Danilo uradio za našu malu sredinu u kojoj živimo. Mi mu želimo puno uspeha u budućnosti. Smatramo da je ovo samo delić onog što će Danilo pokazati tek u budućnosti. Kao što sam rekao, on je „dijamant“ koji je odrastao u Novom Bečeju. Tuga ove, ali i svih malih sredina jeste da naši „dijamanti“ odlaze, ali se mi nadamo, a o tome smo razgovarali i sa Danilom, gde god da bude u svetu da će se setiti svog Novog Bečeja kao najlepšeg u svom dosadašnjem odrastanju“, istakao je Miroslav Macura, sekretar Saveta MZ Novi Bečej

Danilo Rajkov prošle godine je završio OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju, a o njegovom uspehu u toku osnovnoškolskog obrazovanja govori i činjenica da je tada izabran za đaka generacije pomenute škole. Ovo nije prvi put da je nagrađen od strane MZ Novi Bečej za svoje uspehe u školavanju, ali je zahvalan na podršci koja mu, kako kaže, znači za dalje izazove.

Pogledajte video prilog!

Vojvođanska događanja

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo
Media Info Centar
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
YuNet
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija