VOJVOĐANSKI

za sve kojima je Vojvodina u srcu…

Društvo

Turnir u uličnom basketu od ove godine nosi naziv „Slobodan Malešev - Bobica“

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 4. jun 2021. • 17:25 •

Turnir u uličnom basketu od ove godine nosi naziv „Slobodan Malešev - Bobica“

Šesti humanitarni turnir u uličnom basketu biće održan od 2. do 4. jula u centru Bečeja. Od ove godine turnir je memorijalnog karaktera i nosiće naziv „Slobodan Malešev - Bobica“, odluka je Kancelarije za mlade opštine Bečej, nosioca organizacije ovog događaja.

Ova odluka utemeljena je na činjenici da je Bobica bio veliki humanitarac, čovek velikog srca, koji se u trenucima borbe za sopstveni život odrekao finansijskih sredstava koje je KZM prikupljala za njega i usmerio ih deci i mladima sa teritorije opštine Bečej kojima je ta vrsta podrške bila neophodna. Pored toga, i sam je bio deo ovog sportskog događaja koji ovekovečio kroz brojne fotografije.

Turnir u uličnom basketu je tradicionalna aktivnost Kancelarije za mlade, koja okuplja veliki broj mladih kojima, ljubitelja sporta, kojima je pre svega humanost u srcu. Utakmice će biti igrane u popodnevnim i večernjim terminima na platou ispred zgrade Opštine u centru Bečeja.

O kvalitetu ovog turnira govori i broj prijavljenih ekipa, koji je iz godine u godinu sve veći. Učesnici nisu samo iz Bečeja i bliže okoline, nego iz cele Vojvodine. Tradicionalni partner u organizaciji je Košarkaški klub Bečej.

Budući da će na turniru moći da učestvuje maksimalno 20 ekipa, organizatori pozivaju sve zainteresovane da se na vreme prijave. Kotizacija je 2000 dinara, a prijave su prostorijama KZM opštine Bečej ili putem telefona 064 349 83 81.

Vojvođanska događanja

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
YuNet
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija