Vojvodjanski
 

Društvo

Mlekara Subotica obradovala mališane pred polazak u školu

Vojvodjanski • Vojvodjanski • 30. avgust 2021. • 15:36 •

Mlekara Subotica obradovala mališane pred polazak u školu

Mališanima iz domova za nezbrinutu decu u Vojvodini i ove godine je polazak u školu ulepšala Mlekara Subotica donacijom mlečnih paketića.

Najdraži mlečni napici, Zdravo mleko i Zdravo čokoladno mleko kao i drugi mlečni proizvodi, ovog puta su, u znak podrške, stigli na adrese SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice.

Donacijom mlečnih paketića, Mlekara Subotica je dala svoj doprinos rastu i razvoju svojih najmlađih sugrađana s obzirom na to da je vreme provedeno u školskim klupama najlepši i najdinamičniji period, za koji je potrebno najviše energije.

Polazak u školu je za svako dete jedan od najznačajnijih trenutaka u godini, a nabavka opreme najzanimljiviji deo priprema pred upis. Nove sveske predstavljaju novi početak celokupnog školovanja, za prvake i ostale osnovce. Zbog toga su štićenicima pomenutih institucija, pored omiljenih napitaka, poklonjeni rančevi i sveske, uz želju da prvi školski dani budu što bezbrižniji i lakši.

Prilkom uručenja donacije Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek, istakla je: „      Mlekara Subotica posebnu pažnju poklanja lokalnoj zajednici, pre svega najmlađima. U proteklom periodu sproveli smo veliki broj donacija različitim ustanovama na teritoriji Vojvodine, koje su bile pogodjene situacijom izazvanom korona virusom, domovima zdravlja, bolnicama i institucijama za brigu o deci. Izuzeto nam je drago što smo bili u prilici da svim štićenicima dva najveća doma u Vojvodini, Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice i SOS dečijem selu u Sremskoj Kamenici uputimo donaciju školskog pribora i mlečnih proizvoda koji su izuzetno značajni za pravilan rast i razvoj najmlađih“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije


Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Budi human - Helena