Vojvodjanski
 

Društvo

Nova sportska oprema za osnovce u školi „Jovan Popović“

Vojvodjanski • Vojvodjanski • 26. septembar 2022. • 13:52 •

Nova sportska oprema za osnovce u školi „Jovan Popović“

Učenici novosadske Osnovne škole „Jovan Popović“ dobili su danas novu sportsku opremu i rekvizite za nastavu fizičkog. Opremu su im uručili pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i predsednik Saveza za školski sport Vojvodine Branislav Tešić.

Basta je ovom prilikom rekao da su deca koja pohađaju ovu osnovnu školu u prethodnoj školskoj godini postigla najbolje rezultate u školskom sportu u celom Južnobačkom okrugu.

„Kao nagradu za odlične rezultate, zajedno sa Savezom za školski sport Vojvodine, danas smo ovim sjajnim klincima doneli novu sportsku opremu i rekvizite za nastavu fizičkog, u vrednosti od stotinu hiljada dinara“, kazao je Basta i dodao da sa ovako dobrom decom ne moramo da brinemo za budućnost sporta na pokrajinskom nivou.

Predsednik Saveza za školski sport Vojvodine Branislav Tešić rekao je da se već godinama školama donira sportska oprema, naročito za učenike nižih razreda. On je naglasio da će nova oprema za OŠ „Jovan Popović“ sigurno doprineti daljem razvoju sporta i još boljim rezultatima na sportskim takmičenjima.

Direktor OŠ „Jovan Popović“ Goran Stevanović zahvalio je na doniranoj sportskoj opremi, istakavši značaj fizičke aktivnosti za odrastanje i formiranje stabilne ličnosti. On je dodao da škola ima dobru saradnju sa pokrajinskim sekretarijatima za obrazovanje i sport, kao i sa savezima za školski sport na svim nivoima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija