Vojvodjanski
 

Društvo

Donacija Mlekare Subotica povodom Svetskog dana školskog mleka

Vojvodjanski • Vojvodjanski • 28. septembar 2022. • 13:54 •

Donacija Mlekare Subotica povodom Svetskog dana školskog mleka

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Mlekara Subotica koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije – Imleka,  tradicionalno je uručila donaciju mlečnih paketa i školske opreme deci iz Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka” iz Subotice.

Mlekara Subotica jedna je od najstarijih mlekara u Srbiji sa dugom tradicijom koja datira od 1955. godine, a danas je jedan od najpoznatijih  brendova ne samo u Vojvodini već u celoj zemlji. Od svog osnivanja pa do današnjih dana, njen prioritet je društveno odgovorno poslovanje sa akcentom na brigu o deci i njihovom odrastanju, te su donacije donacije poput današnje uveliko deo tradicije njenog poslovanja.

“Mlekara Subotica tradicionalno donira brojne ustanove za decu širom Vojvodine, a ovog puta je to učinila povodom Svetskog dana školskog mleka, kako bi đacima poželela srećan polazak u školu. Svetski dan školskog mleka utemeljen je 29. septembra 2000. godine od strane Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO), a osnovni cilj obeležavanja je podsećanje na značaj konzumacije mleka i mlečnih proizvoda posebno kod dece školskog uzrasta, njegovog značaja za  pravilan rast i razvoj. Sa tim ciljem i naša kompanija već više od decenije obeležava ovaj bitni datum kako bi široj javnosti, roditeljima i deci predočila sve benefite konzumacije mleka”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije



Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija