VOJVOĐANSKI

za sve kojima je Vojvodina u srcu…

Kultura

Wind Rock Fest na Vršačkom jezeru od 29. jula

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. jul 2021. • 15:15 •

Wind Rock Fest na Vršačkom jezeru od 29. jula

“ Wind Rock UP”,predstavlja takmičenje demo, odnosno neafirmisanih bendova, koje se po prvi put održava u Vršcu, a u organizaciji festivala “ Wind Rock Fest”. Cilj nam je prevashodno da mladim i novim bendovima pružimo priliku da se predstave široj publici, a potom da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade.

Planirani datum održavanja je 29.07.2021. godine, na sada već poznatom Vršačkom jezeru, gde će 6 bendova imati priliku da nam se kroz takmičenje predstave, a pobednike će birati stručni žiri. Kao vrhunac ove večeri, nastupiće čuveni boemski pankeri“Jorgovani”, bend koji beleži sve veću popularnost, i predtsavlja pravi primer, kako jedan bend može doći od 0 do jednog od najtraženijih bendova u Srbiji !

Glasanje za bendove trajalo je do 10.07., i možemo slobodno reći da je bilo veoma dinamično i neizvesno do samog kraja. Glasovima( lajkovima ) publike na našoj facebook stranici, dobili smo 6 finalista. Priliku da nam se 29.07. predstave na vršačkom jezeru, imaće:

M.U.K ( Novi Sad / Kikinda )Hydrogen ( Novi Sad )Sara Džesika Panker ( Beograd )Midlseks ( Čačak / Beograd )Jurka ( Čačak )Carpinus ( Niš )

Kao organizatori, izuzetno smo zadovoljni odzivom kako bendova, tako i ljudi koji glasanjem podržali svoje favorite, jer nam je svakako bio cilj da podržimo i predstavimo neafirmisane bendove. Žanrovski gledano, takmičiće se 6 različitih bendova, od punk-a do metala, a žiri svakako neće imati lak zadatak. O pobednicima i samom plasmanu bendova, odlučivaće stručni žiri, sastavljen od poznatih muzičara, i novinara, koji prate muzičku scenu, ali takođe i sama publika, koja će za svoje favorite glasati na licu mesta. Takmičare očekuju vredne nagrade, a ko zna možda neko od ovih bendova, sa naše bine, sutra postane hedlajner nekog festivala, ili ostvari lepu karijeru, a i takođe da malo „osveži“ muzičku scenu.

Preporučujemo još …


Dešavanja na  SPENS-u

Kultura

Novosadska TV

Završen treći festivalski dan

Kultura

TV Subotica

Dužijanca održana i u Bajmoku

Kultura

TV Subotica

Folklorni vikend u Bajmoku

Kultura

TV Subotica

Otvoreno Novosadsko BIG dečije leto

Kultura

Novosadska TV

Vojvođanska događanja

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

TV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
YuNet
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija