VOJVOĐANSKI

za sve kojima je Vojvodina u srcu…

Sport

Rukometaši igraju meč odluke

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 7. maj 2021. •

Rukometaši igraju meč odluke

U 33. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela sutra u 17 sati na domaćem terenu dočekuje „Stari grad“ iz Bačke Palanke. „Sloboda“ izNovih Kozaraca putuje u Adorijan gde ih očekuje utakmica sa „Tisom“. „Sloboda“ je na 16. mestu sa 31 bodom, dok je „Kozara“ sa 26bodova i dalje na 18. mestu. Novokozarčani još i imaju šansu da ostanu u ovom rangu takmičenja, dok je za Velikoselce ta šansa minimalna .

U Vojvođanskoj ligi -Istok u29. kolu “Kikinda 1909“ iakoje slobodna prvotimci kluba sa Gradskog stadiona počeli su odbrojavanje za povratak u Srpsku ligu posle skoro 10 godina. ŽAK u nedelju u 17 časova na stadionu Vašarište dočekuje „Crvenu zvezdu“ iz Vojvode Stepe koja je mesto iznad „žutih mrava“. OFK „Kikinda 1909“ sa 66bodova i dalje je na liderskoj poziciji, dok je ŽAK i dalje na 14. poziciji sa 23boda.

U Područnoj ligi – Zrenjanin igra se je 27. kolo. Ruskoselska “Crvena zvezda” odlazi u Banatski Despotovac gde igraju sa „Mladosti“.Nakovački “Polet” na svom terenu u nedelju u 17 sati domaćin je „Radničkom 1911“ iz Jaše Tomića . Bašaidska “Vojvodina” odlazi u Aleksandrovo gde igra sa „Borcem“. “Delija” sutra u 17 sati dočekuje „Lehel“ iz Mužlje. “Crvena zvezda” sa 67bodovaprva je na tabeli, drugi je “Polet” sa 50, “Vojvodina” je 9. sa 37, a “Delija” je na 10. mestu sa sa 34 boda.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ u 13.koluplej aut fazetakmičenja ARKUS lige Srbije igraju meč odluke. Sutra u 18 sati na parketu SC „Jezero“ ugostiće „Šamot“ iz Aranđelovca“.Ukoliko pobede rešiće pitanje opstanka u najelitnijem rangu takmičenja. I rukometašice “Kikinde” u derbiju kola Super B lige odlaze u Beograd gde igraju protiv istoimene ekipe koja je i lider na tabeli.

Kuglašice SU „Kika0230“ u poslednjem kolu Prve lige Srbije- grupa Vojvodina u kuglani u Bačkoj Topoli igraju protiv „Eđšega“.

Vojvođanska događanja

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
YuNet
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija