Vojvodjanski

Sport

Sportski savez Pančeva dobitnik Majske nagrade

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. maj 2021. • 18:39 •

Sportski savez Pančeva dobitnik Majske nagrade

Sportski savez Pančeva dobitnik je Majske nagrade za 2021. godinu. Najveće društveno priznanje u Srbiji dodeljuje Sportski savez Srbije, a svečanost je tradicionalno održana u zgradi Skupštine Republike Srbije.

Sportski savez Pančeva dobitnik je najvećeg društveno sportskog priznanja u Srbiji Majske nagrade za 2021. godinu. Ovo prestižno priznanje od 1961. dodeljuje Sportski savez Srbije, a ove godine priznanja su dodeljene za 2020. i 2021. godinu. Svečanosti u Narodnoj skupštini prisustvovali su predsednik Saveza Davor Štefanek i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Slobodan Bitević, predsednik SS Pančevo nije krio zadovoljstvo po dobijanju ovog prestižnog priznanja u kategoriji teritorijalni sportski savez za 2021.

– Majska nagrada je najveće društveno sportsko priznanje koje se dodeljuje u Srbiji. U 2021. naš Savez obeležava pola veka od osnivanja i činjenica da je baš ove godine Sportski savez Pančevo laureat za nas je potvrda dobrog rada tokom svih godina postojanja – rekao je Slobodan Bitević, predsednik SS Pančeva.

Laureati za 2020. su Fudbalski klub Crvena zvezda, u olimpijskom sportu odbojkaš Uroš Kovačević, u neolimpijskom sportu Milovan Vesnić. Dejan Jokić je nagrađen među sportistima sa invaliditetom, SS Subotice kao teritorijalni savez. U konkurenciji sportskih stručnjaka nagrađena je Marina Maljković, nagradu za životno delo primio je Vladimir Cvetković, bivši slavni košarkaš Crvene zvezde i funkcioner u fudbalskom klubu.

U 2021. uz SS Pančeva dobitnici su karate klub Vojvodina, u olimpijskom sportu posthumno je nagrađena Bobana Veličković, u neolimpijskom Teodora Manić. Među sportista sa invaliditetom priznanje je dobila Danijela Jovanović. U konkurenciji sportskih stručnjaka nagrađen je legendarni trener Svetislav Pešić, dok je nagrada za životno delo posthumno dodeljena preminuloj košarkašici Ivanki Gajić.

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

TV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
DDOR Novi Sad
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija