VOJVOĐANSKI

za sve kojima je Vojvodina u srcu…

Sport

Takmičari KBS „Jedinstvo“ uspešni i na Trofeju Beograda

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 10. jun 2021. • 14:14 •

Takmičari KBS „Jedinstvo“ uspešni i na Trofeju Beograda Takmičar KBS "Jedinstvo", Ištvan Palučik (desno)

U OŠ „Aleksa Šantić“ u beogradskom naselju Kaluđerica nedavno je održan Trofej Beograda, takmičenje u kojem je učestvovao i novobečejski Klub borilačkih sportova „Jedinstvo“, predvođen trenerom i predsednikom kluba Radenkom Tadićem, predsednikom Srpskog kungfu vušu saveza sa sedištem u Novom Bečeju. Takmičari novobečejskog „Jedinstva“ i ovom prilikom postigli su zavidne rezultate osvojivši dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Najuspešnija je bila Emilija Tadić, sa osvojene dve zlatne medalje u vinčun formi siu lim tao i u tai či formi. Srebrni su bili Ištvan Palučik u sanda borbama u kategoriji kadeta do 56 kilograma, Stefan Kimpanov u lajt sandi u kategoriji starijih pionira do 60 kilograma i Borislav Nikolić u sanda borbama u kategoriji juniora do 80 kilograma. Bronzanu medalju osvojila je Jovana Kuruc u lajt sandi u kategoriji starijih pionirki do 52 kilograma, navodi trener Radenko Tadić, zadovoljan postignutim uspehom.

Tadić je i ovom prilikom najavio da će naredno takmičenje sportista „Jedinstva“ biti na predstojećem Danu sporta u Novom Bečeju, krajem juna, a šta o tome kaže, pogledajte u video prilogu!

Vojvođanska događanja

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
YuNet
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija