Vojvodjanski

Sport

Bečejci neprikosnoveni na državnim prvenstvima u disciplinama lou-kik i ful-kontakt

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 24. jun 2021. • 14:31 •

Bečejci neprikosnoveni na državnim prvenstvima u disciplinama lou-kik i ful-kontakt

Bečejski kik bokseri nastavljaju da nižu pobede i dobre rezultate. Naime, na državnom prvenstvu u diciplini low-kick, održanom minulog vikenda u Novom Sadu, u izuzetno jakoj konkureciji osvojili su ukupno tri medalje.

Sonja Vukšić je u konkurenciji kadetkinja do 60 kg izvojevala zlato, Đorđe Vujaković u konkurenciji seniora B klase do 60 kilograma osvojio je srebro, kao i Balaž Kovač koji se takmičio u kategoriji mlađih juniora do 60 kg. Nažalost, Aron Karolji nije uspeo da izbori medalju u najmasovnijoj kategoriji do 67 kg. Bečejske kik-boksere motivisala je naša šampionka Milena Švonja, koja je bila u trenerskom uglu, umesto Žarka Radovića.

Inače, na državnom prvenstvu u disciplini ful-kontakt, održanom 5. juna u Kraljevu, Sonja Vukšić, Balaž Kovač i Kristian Fazekaš osvojili su po zlatnu medalju u svojim konkurencijama.

Inače, Đorđe Vujaković je postao član reprezentacije Srbije i nedavno je debitovao na Evropskom kupu održanom u Hrvatskoj.

Na drugom frontu borili su se bečejski bokseri. Ksenija Medić osvojila je takmičenje ,,Trofej Beograda” pobedivši iskusnu bokserku iz Crne Gore, Aleksandru Vujović. Sa druge strane, Nikola Vlajkov je u Francuskoj savladao  tamošnjeg boksera Media Boufoudia i naneo mu prvi poraz u profesionalnoj bokserskoj karijeri.

Članove Kik-boks kluba Bečej u toku leta očekuje državno prvenstvo u disciplini kick-light, kamp „Perspektivnih sportista“ u Kanjiži, a na jesen ih očekuje Prvenstvo Vojvodine u disciplini low-kick, kao i evropska takmičenja.

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

TV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
DDOR Novi Sad
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija