Vojvodjanski

Sport

„Bečejska desetka“: Veliki broj takmičara i sjajna organizacija trka

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 12. jul 2021. • 14:18 •

„Bečejska desetka“: Veliki broj takmičara i sjajna organizacija trka

Bečejska desetka okupila je 252 trkača iz cele Srbije, a titulom apsolutnog pobednika u trci na 10 kilometara u muškoj konkurenciji okitio se Kristijan Stošić iz Atletskog kluba „Vranjski maratonci“, koji je stazu pretrčao za 35 minuta i 34 sekunde. Među ženama najbrža je bila Nevena Jovanović iz Beogradskog trkačkog kluba BRC sa vremenom od 39 minuta i 42 sekunde.

Održana je i trka na 5 kilometara. Apsolutni pobednik ove deonice bio je Uroš Gutić iz AK Sarajevo sa vremenom od 15. minuta i 44 sekunde, dok se titulom apsolutne pobednice okitila Slađana Stamenković iz AK Crvena Zvezda Beograd.

Manifestaciju su otvorile dečije trke na 200, 400 i 800 metara u kojima je učestvovalo oko 100 osnovaca.

Organizaciju „Bečejske desetke“ potpisuju Atletski klub Bečej i Kancelarija za mlade opštine Bečej.

Priznanja su dodeljena i najbržim Bečejcima. Prvo mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji u trci na 10 kilometara osvojili su članovi Atletskog kluba Bečej - Zoltan Horvat i Sanja Gortva. Drugo mesto pripalo je Igoru Prodanovu i Branislavi Stepanov iz AK Bečej, dok su na trećoj poziciji završili Goran Bajić, koji se inače takmiči za AK Apatin, i Biljana Krstonošić.

U trci na 5 kilometara ponovo su najbrži bili članovi AK Bečej - Bojan Miljević sa 17 minuta i 35 sekundi i Marija Pavkov sa 24 minuta i 12 sekundi. Drugo mesto osvojili su Dragan Prodanović iz AK Bečej i Ksenija Medić, dok je treće mesto pripalo Jožefu Fodoru i Teodori Stojić.

Pored apsolutnih pobednika i najbržih Bečejaca, pehari su dodeljeni i trkačima u pet uzrasnih kategorija. Nakon uspešnih trka, učesnici su druženje nastavili na otvorenim bazenima USKAO „Đorđe Predin Badža“.

Inače, organizatori su najavili da će manifestacija naredne godine biti održana u aprilu, kao što je to bio slučaj sa prethodnim izdanjima, a sve u cilju kako bi trkači imali što bolje uslove za takmičenje.

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

TV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
DDOR Novi Sad
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija