Vojvodjanski

Sport

Uspešno završen košarkaški, startovao rukometni kamp u Novom Bečeju

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 20. jul 2021. • 14:51 •

Uspešno završen košarkaški, startovao rukometni kamp u Novom Bečeju Grupna fotografija na kraju grupne faze kampa "Basket friends" u Novom Bečeju

U protekle dve nedelje stotinak mališana iz zemlje i inostranstva u Novom Bečeju je pohađalo peti po redu košarkaški kamp „Basket friends“ i to u dve smene, a grupni i individulani treninzi na sportskim terenima na Tiskom keju i u novobečejskoj hali sportova, uz deset trenera i ove godine pokazali su se kao dobitna kombinacija. Ovogodišnjim kampom više je nego zadovoljan njegov idejni tvorac i organizator, Zlatko Jovanović, nekadašnji reprezentativac košarkaške selekcije BiH i igrač mnogih domaćih i stranih košarkaških klubova, a od skoro i trener. Prema njegovim rečima i sami polaznici kampa, kako iz novobečejske opštine i ostatka Srbije, tako i iz BiH, Mađarske, Rumunije, Nemačke i Gruzije, zadovoljni su organizacijom i pruženim i stečenim košarkaškim znanjem, ali i boravkom u Novom Bečeju.

Više o tome saznajte u video prilogu!

Nakon uspešno održanog košarkaškog kampa, Novi Bečej je od juče domaćin i rukometnog kampa za dečake i devojčice koji po prvi put organizuje novobečejski RK „Jedinstvo“. Letnji rukometni klub „Handball friends“ zvanično će biti otvoren danas od 19 časova na sportskom terenu na Tiskom keju, dok će u slučaju kiše i lošeg vremena, otvaranje biti održano u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“. Rukometni kamp u Novom Bečeju će trajati do 26. jula.

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

TV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
DDOR Novi Sad
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija