Vojvodjanski
 

Sport

Promocija mini rukometa na bazenima SC „Sajmište“

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 20. avgust 2021. • 15:10 •

Promocija mini rukometa na bazenima SC „Sajmište“

U okviru zabavno-rekreativnog programa „Leto na bazenu“, u sportskoj zoni otvorenih bazena SC „Sajmište“, u periodu od 16 - 26. avgusta održava se promocija mini rukometa za decu uzrasta od sedam do 12 godina.

Sa ciljem da se poveća zainteresovanost dece za rukomet, program organizuje Gradski rukometni savez, u saradnji sa JP SPC "Vojvodina" i Savezom za školski sport Novog Sada, a jednom od časova danas je prisustvovao član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.
 
-Naša želja je da što veći broj dece školskog uzrasta zainteresujemo za sport i da im obezbedimo uslove da kvalitetno treniraju. Na Sajmištu, u sportskoj zoni bazena, ove i naredne nedelje treneri novosadskih rukometnih klubova koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom predstaviće im dinamičan sport sa loptom koji će verujem, neke od njih zainteresovati da treniraju. To je korisno pre svega za decu, ali i za stvaranje baze budućih šampiona u Novom Sadu. U tom smislu mnogo nade polažemo u novo rukovodstvo Gradskog saveza, ljude koji su ostvarili značajne rezultate u svojim klubovima i koji su u reprezentacijama, na najbolji način predstavljali svoju zemlju i grad. Siguran sam da će i u okviru Saveza dati sve od sebe da rukomet u Novom Sadu podignemo na još viši nivo– izjavio je Ognjen Cvjetićanin.
 
Promociji su prisustvovali i čelnici Gradskog Rukometnog saveza Tanja Medved i Stevan Popov koji su se zahvalili Gradu, gradonačelniku Vučeviću i članu Gradskog veća za sport i omladinu Cvjetićaninu na ukazanom poverenju i istakli da im je povećanje zainteresovanosti za rukomet kod dece i mladih jedan od prioritetnih zadataka u vođenju Saveza.
 
-Izradili smo razvojni projekat rukometa u Novom Sadu u okviru kojeg je predviđeno pokretanje brojnih aktivnosti za decu i mlade. Uz podršku Grada koji je prepoznao naše ideje, volju i energiju, želimo da uspostavimo čvršću saradnju među novosadskim klubovima i da doprinesemo  podizanju nivoa njihovog rada– rekla je Tanja Medved.
 

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija