Vojvodjanski
 

Sport

Bronzani olimpijac Milenko Sebić u Gradskoj kući

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 16. septembar 2021. • 14:08 •

Bronzani olimpijac Milenko Sebić u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa strelcem Milenkom Sebićem, koji je na igrama u Tokiju osvojio bronzanu medalju za Srbiju.

- I nakon par nedelja od završetka Olimpijskih igara u Tokiju, drži nas raspoloženje zbog dobrih rezultata, odnosno zbog rekordnog broja medalja koje su naši reprezentativci osvojili. Čast mi je i privilegija da ugostim Milenka Sebića, osvajača bronzane medalje u streljašstvu malokalibarskom puškom, kao i Dragana Markovića direktora najstarijeg udruženja građana u Srbiji, odnosno ''Streljačke družine-Novi Sad 1790'' i sportskog direktora Streljačkog saveza Srbije. Milenko je član te streljačke družine, trenira i živi u Novom Sadu, a ima fantastične rezultate i na drugim svetskim i evropskim takmičenjima. Imamo dobru saradnju sa Streljačkom družinom, mnogo toga smo uradili, napravili smo novi objekat na Sajmištu i siguran sam da zajedno možemo još mnogo toga da ostvarimo. Čestitam Milenku i svim ljudima iz reprezentacije na uspehu koji je ponos nacije – naglasio je Miloš Vučević.
 
Milenko Sebić rekao je da je dolazak u Novi Sad za njega urodio plodom i zahvalio se Gradu i ''Streljačkoj družini-Novi Sad 1790'' na podršci.
 
- Čast mi je što sam danas ovde i zahvalan sam što sam u ovom gradu imao uslove da se lakše spremim za Olimpijske igre. Sledeće veliko takmičenje je finale Svetskog kupa koje se održava u Poljskoj i 12 najboljih strelaca će biti učesnici tog turnira, a onda krećemo sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu, za šta, sada sticajem okolnosti, imamo manje vremena, odnosno tri godine – izjavio je Milenko Sebić.

foto Grad Novi Sad

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija