Vojvodjanski
 

Sport

Počeo međunarodni turnir u odbojci „Memorijal velikana“

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 24. septembar 2021. • 21:45 •

Počeo međunarodni turnir u odbojci „Memorijal velikana“

Međunarodni turnir „Memorijal velikana” počeo je danas u Maloj sali SPC “Vojvodina” i igraće se do nedelje, 26. septembra.

Turnir organizuje Odbojkaški klub „Vojvodina“, u znak sećanja na proslavljenje odbojkaše Žarka Petrovića i Radovana Dabića, a posle cele prethodne sezone, tribine će konačno biti otvorene i za publiku.
Turnir je otvorio član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i tom prilikom istakao da takmičenje koje se organizuje legendama u čast, predstavlja najlepšu uvertiru odbojkaša u novu sezonu.
- Odbojkaški klub „Vojvodina“ iznedrio je mnoge legende, a među najvećima su Žarko Petrović i Radovan Dabić. Veoma mi je drago što se uoči svake sezone, njima u čast organizuje ovaj turnir. To je najbolji način da ih se setimo i da im se zahvalimo za sve što su učinili, kako za svoj klub, tako i za Novi Sad. Ovogodišnji učesnici svojim kvalitetom obećavaju atraktivne duele i veoma mi je drago što će publika u njima, posle dužeg vremenskog perioda, moći da uživa sa tribina. Svim učesnicima želim uspešan turnir i učvršćivanje prijateljskih odnosa, a gostima iz Francuske, Grčke i Nemačke da upoznaju Novi Sad, prestonicu srpske odbojke i da se lepo provedu u njemu- izjavio je Ognjen Cvjetićanin.
Pored domaćina, Odbojkaškog kluba „Vojvodina“ na turniru igraju „Pariz Volej“ iz Francuske, grčki klub „PAOK“ i učesnik Lige šampiona „Fridrihshafen“ iz Nemačke. Ulaz u Malu salu Spensa će se naplaćivati simbolično, 100 dinara za oba meča a sav prihod biće usmeren u humanitarne svrhe – Milenku Joviću korisniku sredstava fondacije „Budi Human“ koji boluje od akutne limfoblastne leukemije, kao i humanitarnoj fondaciji „Prvi korak”. Po želji posetioci mogu dati i više od cene ulaza.
 

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija