Vojvodjanski
 

Sport

Počinje prvenstvena trka za rukometaše i rukometašice

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 24. septembar 2021. •

Počinje prvenstvena trka za rukometaše i rukometašice

U7. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikinda sutra u 15. 30 sati ugostiće OFK Bečej. Bečejci su jedan od najboljih timova u ligi i Kikinđanima ne preostaje ništa nego da spremno dočekaju drugoplasiranog na tabeli. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona zauzima 9.poziciju sa 9 bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda odlazi u Idvor gde ih dočekuje Polet. I Kozara iz Banatskog Velikog Sela predstojećeg vikenda igra u gostima sa ekipom Proleter iz Banatskog Karlovca. Fudbaleri Slobode iz Novih Kozaraca dočekuju Jedinstvo iz Vlajkovca. Sa 14 bodova Sloboda je na 3. mestu, Crvena zvezda je 6. sa 9, a Kozara je na 11. mestu sa pet bodova.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin na redu je7. kolo. ŽAK je domaćin Borcu iz Aleksandrova. Delija iz Mokrina putuje u Krajišnik na megdan sa Krajinom. Nakovački Polet takođe odlazi u goste u Melence gde igra sa Rusandom. Vojvodina iz Bašaida domaćin je Radničkom iz Sutjeske.

Na tabeli Polet je sa 16 bodovaje na liderskoj poziciji, koliko ima i drugoplasirani ŽAK, Delija je 13sa 7, a Vojvodina je 14 sa tri boda.

Počinje i prvenstvena trka za rukometaše i rukometašice. Rukometaši „Kikinde Grindex“ sutra u 19 sati u Sc „Jezero“ igraju derbi sezone protiv „Smedereva“. Publika je dozvoljena tako da iz ovog kluba pozivaju navijače da ih podrže u nastojanjima da se iz Super B lige ponovo vrate u najelitniji rang ARKUS ligu Srbije.

Utakmicom protiv ekipe “Topličanin” iz Prokuplja u subotu u 16 sati i 30 minuta počeće i prvenstvena trka rukometašica “Kikinde” u Super B ligi. Kako saznajemo od Branislava Zrnića, sportskog direktora kluba ambicije su da se ostvaruju dobri rezultati iz utakmice u utakmicu. Cilj je da se igra najbolje moguće bez presije prelaska u viši rang takmičenja. Od ove sezone u timu su i tri pojačanja Slađana Stepanović koja će biti i najiskusnija na terenu, Milica Vranić na pozociji beka i Jelena Končar levo krilo. Ovo je treća sezona Kikinđanki u Super B ligi, a proteklu su završile na odličnom trećem mestu.

Preporučujemo još …


Milošev opravdao poverenje!

Sport

RTV Pančevo

Turnir u basketu 3X3 u Novom Sadu

Sport

Novosadska TV

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Zrno života

Media Info Centar

Zrno života

Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Grand Tours
Scenovizija
Mariniranje
Šesta dimenzija