Yunet
 

Društvo

Ministarka Darija Kisić posetila Opovo

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. april 2024. • 17:08 •

Ministarka Darija Kisić posetila Opovo

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju posetila je opštinu Opovo, gde je zahvaljujući sredstvima ministarstva napravljen porodični park u sklopu Sportskog centra. Miloš Markov, predsednik opštine Opovo istako je da je ovo veoma značajno za ovo mesto jer deca i njihovi roditelji sada imaju novo mesto za druženje i rekreaciju.

Ministarku za brigu o porodici i demografiju Dariju Kisić u Opovu na Rekreativno sportskom centru dočekali su mališani iz vrtića i učenici opovačke škole. Ministarka Kisić izrazila je zadovoljstvo što je ministarstvo moglo da podrži projekte opštine Opovo kada su u pitanju mere populacione politike.

  • Ministarstvo je izdvojilo nešto više od 11 miliona dinara prošle, a ove godine osam miliona dinara i evo produkti našeg zajedničkog rada se vide, i zaista ova sreća i radost dece i omladine se ne može izmeriti. Zajedno smo izgradili dva dečja parka u Opovu i Sakulama, kao i mobilijare u parkovima, tako da smo postaknuti ovakvim odličnim radom i same Opštine Opovo, podržali sve projekte ove godine i sigurno ćemo se opet zajedno videti

Miloš Markov predsednik opštine Opovo istako je značaj ovog projekta, jer je njima zaokružena celina na Rekretaivno sportskom centru, dobijenjem novih igrališta.

  • Deca već neko vreme koriste igralište. Realizacija ovog projekta je izuzetno značajna, zahvaljujući ovom programu, po prvi put dobili smo jedno novo, moderno, dečje igralište i na taj način smo, unapredili kvalitet provođenja vremena za cele porodice

Projekat porodičnih parkova realizovan je u Opovu i Sakulama. Nakon obilaska porodičnog parka, ministarka Darija Kisić je sa domaćinima prošetala opovačkim parkom gde je pogledala Vilu Helenu, galeriju i kulturni centar, a nakon toga je u kabinetu predsednika opštine održan radni sastanak.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena