Yunet
 

Servisne informacije

Ko radi, a ko ne za predstojeće praznike

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 29. april 2024. • 00:00 •

Ko radi, a ko ne za predstojeće praznike

Posle dva radna dana u ovoj nedelji sledi nam 6 neradnih dana jer se spajaju Praznik rada i Uskršnji praznici. Neradni dani biće od 1 do 7 maja.

Za prvomajske praznike (1. i 2. maja) i Usrkšnje praznike (3.,4. i 6. maja) opšta služba Doma zdravlja Dr Jovan Jovanović Zmaj u Staroj Pazovi biće dežurna od 8 do 14 časova. 02. i 04. maja dežuraće patronažna služba za svu novorođenčad u opštini od 8 do 14 časova. 05.maja na Uskrs od 08 do 14 časova biće dežurna služba pedijatrije u Staroj Pazovi, Novoj Pazovi i Starim Banovcima. Službe hitne pomoći radiće punim kapacitetom tokom praznika od 00-24 časa. Apoteke će pratiti rad dežurnih službi u Staroj i Novoj Pazovi.

JKP Čistoća od 1. do 7. maja neće iznositi smeće. Velike i podzemne kontejnere ekipe će prazniti i tokom praznika. Pijace će raditi tokom prvog i drugog maja i u Staroj i Novoj Pazovi, dok za Uskrs neće raditi . Sahrane se neće obavljati 1.,3. i 5. maja. „Parking servis“ u vreme predstojećih praznika neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima Stare Pazove do utorka 7. maja u 7.00 časova.

JKP "Vodovod i kanalizacija" neće raditi tokom nastupajućih praznika, eventualni kvar može se prijaviti na sledeće brojeve telefona: 310-330 za Staru Pazovu, 321-265 za Novu Pazovu i 340-370 za Stare Banovce.

Saobraćajno preduzeće "Lasta" tokom prvomajskih i Uskršnjih praznika primenjivaće nedeljni raspored polazaka, 7. maja kreće se sa normalnim redom vožnje.

Škole i vrtići neće raditi tokom predstojećih praznika, kao ni Narodna biblioteka "Dositej Obradović" u Staroj Pazovi.

Poslovnice "Pošte" u svim mestima opštine Stara Pazove neće raditi na od 1. do 7. maja.

Ekspoziture banaka u Staroj Pazovi praznovaće do utorka 7. maja, bankomati će raditi od 00-24 kao i E-bankarstvo.

Radno vreme trgovinskih objekata biće izmenjeno. Prvog i drugog maja trgovinski objekti će uglavnom raditi po redovnom radnom remenu, trećeg će raditi do 18 časova, 4. maja redovno će raditi, na dan Uskrsa u nedelju 5. maja skoro svi trgovinski objekti biće zatvoreni, u ponedeljak 6. maja svi objekti će raditi redovno.

Podsećamo, do kraja godine, posle Praznika rada, ostaje još samo jedan državni praznik: Dan primirja u Prvom svetskom ratu – 11. novembar

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena