Yunet
 

Servisne informacije

Radno vreme JKP „Komunalprojekt” za Sretenje

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 12. februar 2024. • 00:00 •

Radno vreme JKP „Komunalprojekt” za Sretenje

Dan državnosti Srbije — Sretenje je državni praznik Srbije koji se proslavlja 15. i 16. februara, a ustanovljen u spomen na dan kada je na zboru u Orašcu 1804. godine dignut Prvi srpski ustanak, kao dan sećanja na početak Srpske revolucije, i takođe se proslavlja kao Dan ustavnosti Srbije u spomen na dan kada je u Kragujevcu 1835. godine izdat i zakletvom potvrđen prvi Ustav Knjaževstva Srbije — Sretenjski ustav.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane da ćemo za državni praznik Sretenje imati izmenjeno radno vreme.

Službe održavanja gradske vodovodne i kanalizacione mreže za vreme praznika imaju redovna dežurstva, a sve probleme vezane za pomenutu službu možete prijaviti putem telefona 021/751-953.

Parkiranje u Bačkoj Palanci će u četvrtak, 15.02. i petak 16.02. biti besplatno.

Radno vreme pijace ostaje nepromenjeno.

Na groblju dežurnu službu možete kontaktirati kako bi po pozivu izašli na teren. Kontakt telefon dežurne službe groblja je 064/8280-439.

Blagajna JKP „Komunalprojekt“ za praznike neće raditi. Prvi radni dan blagajne nakon praznika je ponedeljak, 19.02.2024.

Smeće se u pomenutim danima odnosi po redovnom rasporedu.

Iskoristili bismo priliku da svim građanima, poslovnim saradnicima i zaposlenima čestitamo Dan državnosti sa željom da svaki naš uspeh iz godine u godinu bude sve veći te da na taj način jačamo državnost Srbije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena