Yunet
 

Izbori

Kikindski SNS sa koalicionim partnerima prvi predao listu “Aleksandar Vučić – Kikinda sutra”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. april 2024. •

Kikindski SNS sa koalicionim partnerima prvi predao listu “Aleksandar Vučić – Kikinda sutra”

Nosilac liste jeste Aleksandar Vučić i ona nosi naziv Kikinda sutra, dok je prvi na listi aktuelni gradonačelnik Nikola Lukač.

– Pre svega da zahvalim svima koji su podržali potpisima listu „Aleksandar Vučić – Kikinda sutra“, kandidatima, koalicionim partnerima, građanima koji su danas zajedno sa nama prikupili podršku za listu. Predali smo listu tačno u 21.30 i siguran sam da će građani u ovako širokoj koaliciji dati veliku podršku zato što znamo da samo zajednički možemo da napravimo još bolje mesto za život i rad u Kikindi, da će svaki kandidat sa liste dati sve od sebe da program bude ispunjen a on će biti predstavljen narednih mesec dana. Pozivam sve moje Kikinđane da podrže ovu listu kandidata i listu Aleksandar Vučić Kikinda sutra“, rekao je prilikom predaje liste, Nikola Lukač, prvi na listi „Aleksandar Vučić – Kikinda sutra“.

Naprednjaci su sa svojim koalicima parnetrima predali listu sa predlogom 39 odbornika a pored naprednjaka koaliciju čine SPS SDPDS, PUPS, SRS, Pokret socijalista, Zavetnici.

Po novim propisima, pored prikupljene značajno veče podrške, GIK kostnatuje da je prikupljeno 500 potpisa koliko je neohpodno za gradske lokalne izbore u Kikindi. GIK je nakon sinoćnje sednice oko 20 časova i proglasio izbornu listu „Aleksadnar Vučić – Kikinda sutra“ za predstojeće lokalne izbore 2.juna.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena