instagram
 
instagram

Sport

Održan prijem za članove Karate kluba „Spartak - Enpi”

RTV Subotica • Sanela Simeunović • 26. april 2024. • 13:56 •

Održan prijem za članove  Karate kluba „Spartak - Enpi”

Za subotičke sportiste, članove  Karate kluba „Spartak - Enpi”, održan je prijem u Gradskoj kući, povod su bili nedavno ostvareni rezultati na Evropskom  prvenstvu. Tom prilikom gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, istakao je da  lokalna samouprava nastavlja da podržava i ulaže u Klub.

Poznato je da se u Gradskoj kući organizuju prijemi za uspešne sportiste,  ovaj put to su bili članovi Karate kluba „Spartak - Enpi”, a s obzirom na brojne nagrade  koje ostvaruju gotovo možemo reći da su  njihovi dolasci u glavnu zgradu grada, redoviti. Nagrade nisu izostale ni na nedavno održanom 13. po redu  Evropskom  prvenstvu, takmičenju održanom u Debrecenu u Mađarskoj. Naši karatisti osvojili su bronje medalje, a među njima i mladi Tadija Todorović, koji se okitio zlatom.

-Želim da se zahvalim upravi Grada Subotice, zato što nam je pomogla da odemo na Evropsko prvenstvo. Želim da istaknem težak rad, a to se vidi i po našim rezultatima, ja sam imao 12 protivnika. Već smo krenuli da se spremamo za Svetsko prvensto i nadamo se i tamo ovakvim rezultatima.

Kontinuitet rezultata je ono što krasi naš klub, istakao je trener Karate kluba „Spartak - Enpi”, Milorad Ćopić. Poseban ponos su sadašnji treneri kluba, a nekadašnji članovi i takmičari.

-Sa ponosom ističem na ono što su treneri Milan i Vladan učinili, oni su im inspiracija, motiv i uzor. Rezultati ostvareni su vrhunski i oni se ostvaruju u kontinuitetu, ne treba da se plašimo za budućnost rezultata našeg kluba.

Gradonačelnik Subitice  Stevan Bakić, istakao je da lokalna samouprava nastavlja da podržava sportiste grada, a među kojima su i članovi ovog kluba.

-Sve te medalje su potvrda dugoročnog, višegodišnjeg rada i uloženog truda, trenerskog kadra ovog kluba. Za svo vreme svog postojanja , a to je 25 godina, je iznedrio veliki broj sportista.

Gradonačelnik Bakić podsetio je takođe i na to da se paralelno sa razvojem Kluba, razvijalo i izuzetno takmičenje u našem gradu. Takmičenje  „Super Enpi kup“.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena