Yunet
 

Društvo

Kuda za Doček? Ne propustite zelenu magiju na Novosadskom sajmu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 27. decembar 2021. • 12:36 •

Kuda za Doček? Ne propustite zelenu magiju na Novosadskom sajmu

Ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da dočekaju 2022. godinu uz velika imena domaće i regionalne di-džej scene i to na Green Love festivalu koji će se održati u Master centru Novosadskog sajma.

Poslednje veče u 2021. godini, 31. decembar, uveličaće maestralni hrvatski di-džej Petar Dundov, kao i naš Miloš Vujović i Ranchatek, dok će 1. januara, za reprizu, publika đuskati uz Metodi Hristova, Leu Dobričić i Katalinu.
Ulaznice za obe večeri koštaju samo 1490 dinara, dok pojedinačne iznose 990 dinara.  Možete ih pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera. Dozvoljeno je da događaju prisustvuje do 500 ljudi. Zeleni kovid sertifikat je obavezan!
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena