Yunet
 

Društvo

Fond PIO: Međunarodni dani razgovora sa Austrijom 23. i 24. aprila

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. april 2024. • 09:18 •

Fond PIO: Međunarodni dani razgovora sa Austrijom 23. i 24. aprila

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) podsetio je u današnjem saopštenju osiguranike koji imaju staž u Austriji i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju sa ovom zemljom, da će 23. i 24. aprila biti održani razgovori sa predstavnicima austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje.

Razgovori će u utorak 23. aprila biti održani u prostorijama tamošnje filijale Fonda PIO a u Beogradu dan kasnije u Pariskoj 9.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije.

Zainteresovani za učešće u ovim razgovorima su obavezni da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745 a prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena