Yunet
 

Politika

Đurić: Od Kaća su napravili komunalno slepo crevo, kako ih nije sramota da im na oči izlaze

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 8. april 2024. • 10:17 •

Đurić: Od Kaća su napravili komunalno slepo crevo, kako ih nije sramota da im na oči izlaze

Član predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić ističe da „sramno i jadno spinovanje i širenje laži po tajkunskim tabloidima odavno vređa inteligenciju pristojnih ljudi“.

„Ovog vikenda na meti im je bilo mirno mestašce Kać, kojim su špartale vedete takozvane opozicije, kukajući kako su tobož ugroženi od nekoga. Od koga? Od građana koji su spuštali roletne jer ne žele da ih gledaju? Kako ih nije sramota uopšte na oči da im izlaze, kada su od tog istog Kaća za vreme vlasti svog žutog pljačkaškog režima napravili komunalno i infrastrukturno slepo crevo?

Nisu jednu fasadu okrečili, nisu jedan vrtić napravili, nisu jednu ulicu asfaltirali… Ali su zato šakom i kapom otimali iz gradskog budžeta, krali čitave bulevare, pa i kuhinju za vrtiće. Odakle Novakoviću milion evra za luksuzni penthaus u Beču? Odakle Mariniki da se voza u limuzinama po Srbiji i istovremeno pljuje tu istu Srbiju tvrdeći da je genocidna država?“, ističe Đurić.

Dodaje da građani Srbije i Novog Sada jako dobro razumeju šta oni rade, a još bolje se sećaju šta su radili.

„Zato ih građani “nagrade” na svakim izborima, na koje uopšte smeju da izađu. Za razliku od tih istih, koji ne smeju na oči da izađu građanima Kaća, bez svojih batinaša, mi iz Srpske napredne stranke smo svaki dan uzdignuta čela sa svojim narodom i u Kaću, i svugde po Srbiji.

Zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i našem prijatelju, našem Novosađaninu, bivšem gradonačelniku Milošu Vučeviću a sada mandataru za sastav nove Vlade Srbije, Novi Sad je poslednje decenije doživeo istorijske uspehe, na svakom polju. I takav Novi Sad neće uspeti da zaustave ni nasilje, ni laži, ni spinovi od kojih preživljavaju jedino u tajkunskim tabloidima, pošto ih narod neće. Svidelo se to njima ili ne.

Mržnja i podanički pristup nikada neće pobediti hrabru, radnu i slobodarsku Srbiju“, poručio je Đurić.

 

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena