Yunet
 

Poljoprivreda

Ministarstvo poljoprivrede: Odgovorili smo na zahtev sedam udruženja poljoprivrednika

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 18. jun 2024. • 11:21 •

Ministarstvo poljoprivrede: Odgovorili smo na zahtev sedam udruženja poljoprivrednika

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede najoštrije demantuje netačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da ovo ministarstvo nije dalo nikakav odgovor na zahtev sedam poljoprivrednih udruženja da se ponovo organizuje sastanak sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i drugim državnim organima.
Kabinet ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je juče, 17. juna 2024. godine, primio imejl upućen od strane sedam poljoprivrednih udruženja sa zahtevom za novi sastanak, na koji je Ministarstvo istog dana odgovorilo i obavestilo ih da će sastanak biti održan tokom ove sedmice i da će o tačnom terminu biti blagovremeno obavešteni.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ponovo ističe da je apsolutno spremno da razgovara sa predstavnicima svih poljoprivrednih udruženja u Republici Srbiji, sa ciljem da se u civilizovanoj, konstruktivnoj i prijateljskoj atmosferi razmotre svi problemi i izazovi sa kojima se srpska poljoprivreda suočava.
Kao što je dijalog generalno važan za društvenu stabilnost, mislimo da je isto tako važan i u oblasti poljoprivrede, jer država i poljoprivredni proizvođači nisu i ne treba da budu neprijatelji, već partneri i saveznici posvećeni istom cilju – unapređenju i razvoju srpske poljoprivrede i njenom još većem učešću u rastu domaćeg bruto društvenog proizvoda.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena