Yunet
 

Servisne informacije

Izmene u saobraćaju zbog radova na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Jaše Tomića

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. jul 2022. • 12:42 •

Izmene u saobraćaju zbog radova na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Jaše Tomića

Zbog rekonstrukcije vrelovoda, u periodu od od 11. do 21. jula, određena je privremena zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevaru oslobođenja i to u zoni raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića.

Zabrana saobraćaja podrazumeva i izmenu trasa na brojnim linijama JGSP „Novi Sad“.

Tako će na linijama: 3a, 4, 5N, 19, 52, 53, 54, 55, 56, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76 nakon izlaska sa Železničke stanice vozila saobraćati desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke, zatim skreću levo u Rumenačku i saobraćaju do Bulevara kralja Petra prvog, skreću levo na taj bulevar i saobraćaju do Bulevara oslobođenja, zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i dalje saobraćaju redovno. U smeru ka Železničkoj stanici, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra prvog skreću levo na Bulevar kralja Petra i saobraćaju do Rumenačke, zatim desno u Rumenačku i voze do Bulevara Jaše Tomića, pa skreću desno i nastavljaju do Železničke stanice.

Linija 14 voziće iz pravca centra, tako što od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra prvog skreće levo na Bulevar kralja Petra prvog, pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomić gde nastavlja pravo Rumenačkom ulicom svojom redovnom trasom. Nakon polaska sa Sajlova, autobus će na raskrsnici Rumenačke i Bulevara Jaše Tomića voziti pravo Rumenačkom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra prvog, zatim skreće levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra prvog i Bulevara oslobođenja gde skreće desno na Bulevar oslobođenja i nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristiće se stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a.

Linija 7A saobraćaće od raskrsnice Rumenačke i Bulevara Jaše Tomića, tako što autobusi nastavljaju pravo Rumenačkom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra prvog zatim skreću levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra prvog i Bulevara oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju redovnom trasom. Linija 7B od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra prvog skreće levo na Bulevar kralja Petra prvog, pa zatim desno u Rumenačku i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića gde nastavlja pravo svojom redovnom trasom.

Linija 51A voziće tako što nakon izlaska sa Železničke stanice skreće desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke, zatim skreće levo u Rumenačku i saobraća do Bulevara kralja Petra prvog gde skreće levo na Bulevar kralja Petra prvog i saobraća do Bulevara oslobođenja, zatim skreće desno na Bulevar oslobođenja i saobraća redovnom trasom. Linija 51B ići će u pravcu Železničke stanice tako što od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra prvog skreće levo na Bulevar kralja Petra prvog i saobraća do Rumenačke ulice, a zatim skreće desno u Rumenačku i nastavlja do Bulevara Jaše Tomića, zatim skreće desno do Železničke stanice.

Linije broj 60, 61, 62, 63, 77, 78, 79, 80, 81, 84, 86 saobraćaće iz smera od Železničke stanice tako što nakon izlaska sa MAS-a skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Rumenačku ulicu, zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra prvog i saobraćaju do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta. U smeru ka železničkoj stanici, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevar Kralja Petra prvog, autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra prvog, zatim levo u Kisačku ulicu, do Bulevara Jaše Tomića gde skreću levo na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do MAS-a.

Linije broj 3A, 4, 5N, 19, 52, 53, 54, 55, 56, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76 saobraćaće iz smera od tako što nakon izlaska sa Železničke stanice skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Rumenačku ulicu do Bulevara kralja Petra prvog gde skreću levo i saobraćaju do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom.  U smeru ka železničkoj stanici, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevar Kralja Petra prvog, autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra prvog, zatim desno u Rumenačku ulicu, do Bulevara Jaše Tomića gde skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do Železničke stanice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena