Yunet
 

Servisne informacije

Privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja Fruškogorskog maratona  

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 24. april 2024. • 13:28 •

Privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja Fruškogorskog maratona  

Zbog održvanja 47. Planinarskog maratona na Fruškoj gori, određuje se privremena izmena režima saobraćaja, i to na sledeći nači:
-Od 26. aprila od 12.00 časova do 28. aprila 2024. godine do 20.00 časova određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja i zabranjuje se parkiranje motornih vozila u delu puta Sremska Kamenica – Popovica, od odvajanja Majdanske ulice do autobuske okretnice na Popovici.
Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila, vozila stanara, vozila učesnika maratona i službena vozila maratona.
-27. aprila od 6.30 časova do 14.00 časova određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja i zabranjuje se parkiranje motornih vozila na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, od raskrsnice ovog puta i obilaznice oko Sremske Kamenice do Majdanske ulice na Popovici, i privremena zabrana saobraćaja na putu za Popovicu, kod Mošine vile.
Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“, autobuse i kombi vozila učesnika maratona, vozila stanara, prioritetna vozila i službena vozila maratona.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena