Yunet
 

Servisne informacije

Uz centar Sremske Kamenice asfaltira se u Veterniku, Petrovaradinu i Futogu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 24. april 2024. • 15:30 •

Uz centar Sremske Kamenice asfaltira se u Veterniku, Petrovaradinu i Futogu

Posle dvodnevnih pripremnih radova, danas je počelo asfaltiranje ulica u centru Sremske Kamenice. Novim asfaltom se presvlači Trg Zmaj Jove, dok se u Vojvode Putnika uređuju parking mesta. Pre dva dana u Karađorđevoj ulici su izrađeni usporivači brzine od asfalta. Pored asfaltiranja, radovi su obuhvatali skidanje asfalta struganjem, popravku tampona, popravku ivičnjaka i nivelisanje šahtova i slivnika. Zbog izvođenja radova u ovim ulicama je do 26. aprila na snazi obustava saobraćaja.
Pored Sremske Kamenice, putari su najaktivniji u Veterniku gde se za asfaltiranje pripremaju četiri ulice: Donska, Avrama Miletića, Nova 103 i Nova 104. Juče je popravljen kolovoz u delu ulice Judite Šalgo i u ulici Jovana Radonića.
Takođe, nastavljaju se pripremni radovi za asfaltiranje krakova Vezirca, dok je u ulici Pavla Ristića u Petrovaradinu i putu za Plantu u Futogu izvršena popravka kolovoza. U Rumenki su nastavljeni radovi na uređenju igrališta.
Na raskrsnicama Temerinske i Branka Radičevića, Bulevara Oslobođenja i Bulevara Kralja Petra Prvog i Jevrejske i Bulevara Mihajla Pupina izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena