Yunet
 

Servisne informacije

Privode se kraju radovi u centru Sremske Kamenice, počeli radovi u još dve ulice u Veterniku

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. april 2024. • 13:45 •

Privode se kraju radovi u centru Sremske Kamenice, počeli radovi u još dve ulice u Veterniku

 

Spisku ulica koje dobijaju nov asfalt ovog proleća dodate su ulice Isidore Sekulić i Nova 106 u Veterniku. Radnici JKP “Puta” danas su počeli pripreme za asfaltiranje, a u ulici Nova 103 u kojoj su pripreme izvršene prethodnih dana počelo je postavljanje asfalta. U ulici Nova 101 uređuju se bankine.
Asfaltiranje je nastavljeno i u kraku Vezirca, kao i popravke asfalta na putu za Plantu i u Novosadskoj ulici na uglu sa ulicom Braće Bošnjak. U Rumenki i dalje traju radovi na uređenju igrališta veličine 2.000 kvadrata, kao i uređenje platoa u delu Bulevara Despota Stefana gde je predviđen kompleks budućeg Memorijalnog centra.
Na Trgu Zmaj Jove u Sremskoj Kamenici nakon asfaltiranja izvode se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije. U centru Sremske Kamenice zbog uređenja ulica i parkinga, na snazi je zabrana odvijanja saobraćaja koja traje do 26. aprila.
Na raskrnicama Sentandrejskog puta sa Velebitskom i Otokara Keršovanija kao i na Petrovaradinskoj tvrđavi izvedeni su radovi na održavanju svetlosne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena