Yunet
 

Sport

Mladi Novosađanin Nikola Veselinović gost na ZLATNOJ STOLICI KK Partizana

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 29. januar 2024. • 12:44 •

Mladi Novosađanin Nikola Veselinović gost na ZLATNOJ STOLICI KK Partizana

Mladi Novosađanin Nikola Veselinović bio je specijalni gost na zlatnoj stolici KK Partizana u petak na utakmici Eurolige protiv Žalgirisa.

„Zlatna stolica“, koja se nalazi u prvom redu kraj terena, namenjena je aktivnim, humanim mladima, talentovanim ljudima koji su postigli neki uspeh ili uradili nešto, a Nikola Veselinović je bio jedan od njih i verujemo da ceo Grad Novi Sad treba da se ponosi sa ovakvim mladim ljudima.

„Velika mi je čast što sam baš ja dobio poziv da sedim na zlatnoj stolici. Lepo je videti da jedan ovakav klub promoviše mlade, podstiče mlade da se uključe i urade nešto dobro. Pretpostavljam da je poziv usledio zbog mojih aktivnosti i nagrade koje sam dobio krajem ove godine i ovim putem želim da poručim svim mladima da uvek neko prepozna vaš rad i trud, kao što je u ovom slučaju partizan prepoznao moj. Ovo je za mene bilo prelepo iskustvo i sigurno jedna uspomena za ceo život“ rekao je Veselinović

Nikola Veselinović je student FTN-a smer saobraćaj i transport, član Novosadske biciklističke inicijative, fudbalski je sudija, deo organizacionog tima Tour de fruška i bio je do skoro koordinator jedinog Gradskog učeničkog parlamenta u Novom Sadu.

Partizan je na svojim društvenim mrežama istakao
https://www.instagram.com/partizanbc/p/C2nHdLrMYNX/

„Da humanost i dobrota i dalje postoje, a naročito kod mladih, pokazuje nam Nikola Veselinović iz Novog Sada, dobitnik memorijalnog priznanja „Predanje dobrote – predanje humanosti“. Za izuzetan doprinos kulturi razumevanja solidarnosti i dobročinjenja, priznanje za humanitarni rad u 2023. godini!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena