Yunet
 

Turizam

Vanredan prevoz učesnika 47. Fruškogorskog maratona

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. april 2024. • 14:13 •

Vanredan prevoz učesnika 47. Fruškogorskog maratona

Za učesnike 47. Fruškogorskog maratona JGSP „Novi Sad“ u subotu, 27. aprila, od 05:45 do 10:00 časova (po potrebi) organizovaće vanredan prevoz iz Novog Sada za Popovicu sa dva terminala:
– Železnička stanica, polazno autobusko stajalište linija 71-74. Prijem putnika obavljaće se i na autobuskim stajalištima kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).

– Bulevar oslobođenja, autobusko stajalište Most slobode/Limanski park. Prijem putnika na ovim polascima obavljaće se i na stajalištu u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22:00 (poslednji polazak je u 24:00 časa). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica, okretnica Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Autobusi će biti vidno obeleženi plakatima “FRUŠKOGORSKI MARATON“.

Cena karte (vanredan prevoz) u jednom pravcu je u skladu sa zvaničnim cenovnikom i iznosi 65,00 dinara ukoliko se kupuje putem e-novčanikom, odnosno 100 dinara ukoliko se kupuje kod vozača. NA VANREDNIM POLASCIMA NE VAŽE PRETPLATNE, KAO NI BILO KOJI VID POVLAŠTENIH VOZNIH KARATA.
Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu na platou ispred Železničke stanice, u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka, putem e-novčanika i kod vozača.

U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.
Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice.
Organizovan vanredan prevoz učesnika maratona biće organizovan i U NEDELjU, 28.04.2024.godine. Polazak od Železničke stanice do Popovice biće u 10:40 časova, a povratak za Novi Sad u 15:00 časova.

SKRAĆENjE TRASE LINIJE 74
Zbog održavanja 47. Fruškogorskog maratona, 27.04.2024. godine (SUBOTA) privremeno će biti skraćena trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica.
Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice Fruškogorski put/Majdanska ulica (autobusko stajalište „Budžak“).
Polasci za Novi Sad obavljaju se po redu vožlje od navedene raskrsnice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena