Yunet
 

Društvo

Obaveštenje upravnicima stambenih zajednica

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 20. jul 2022. • 00:00 •

Obaveštenje upravnicima stambenih zajednica

KULA, 20.7.2022.- Odeljenje za investicije, zaštitu životne sredine i energentski menadžment Opštine Kula obaveštava upravnike stambenih zajednica na teritoriji opštine Kula koje su priključene na sistem daljinskog grejanja da dostave informaciju o planu grejanja za grejnu sezonu 2022/2023 kako bi se utvrdio broj stambenih zajednica koje su priključene, vrsta energenata koja se koristi, podaci o obezbeđenoj dovoljnoj količini energenata, podaci o postojanju dugovanja prema dobavljačima, podatak o kapacitetu priključka, kao  i broj telefona upravnika ili predstavnika stambene zajednice radi kontaktiranja.

Rok za dostavu informacija je kraj jula 2022. godine.

Informacije o  planu grejanja potrebno je  dostaviti u pisanoj formi na adresu Opštinske uprave Kula, Odeljenje za investicije, zaštitu životne sredine i energetsiki menadžment, Lenjinova ulica br. 11, ili lično  u kancelariji br. 409  na 4. spratu, zaduženo službeno lice Musić Suzana kontakt telefon: 751-200.

Po isteku navedenog roka za dostavu Informacija o načinu grejanja,  u zgradi Opštine Kula će krajem jula biti održan sastanak sa upravnicima na temu grejanja. Ujedno se i obavezuju stambene zajednice koje su trenutno bez upravnika da odrede svog predstavnika koji će pripremiti Informaciju o planu grejanja i prisustvovati  predstojećem sastanku.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena