Yunet
 

Društvo

U petak Sajam zapošljavanja u Somboru

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 27. mart 2024. • 00:00 •

U petak Sajam zapošljavanja u Somboru

SOMBOR, 27.03.2024. – Na Sajmu zapošljavanja u Somboru u petak, 29. marta 2024. godine, u Sporstkom centru „Soko“ u Sombor, od 11 do 13 časova, prisustvovaće 45 poslodavaca koji će tražiocima zaposlenja ponuditi 432 slobodna radna mesta.

U ponudi su poslovi od 1. do 7. stepena stručne spreme. Posetioci sajma imaće priliku konkurisati na pozicije operatera u proizvodnji i to u oblasti tekstilne, obućarske, elektro industrije i industrije prerade mesa. Ponuda poslova biće i za sve one koji žele raditi na poslovima bravara, mehatroničara, prodavaca, mašinskih inženjera, knjigovođa, administrativnih radnika, magacionera, mesara, informatičara, viljuškarista, zavarivača, higijeničara, brusača, strugara, gerontodomaćica, ličnih pratioca dece sa smetnjama u razvoju, dimnjačara, turističkih radnika, CNC operatera, diplomiranih pravnika, stočarskih radnika, kuvara, konobara, radnika na komunalnim poslovima, zidara, tesara, građevinskih radnika, radnika obezbeđenja, negovateljica, medicinskih radnika, stolara, lakirera, vozača, profesionalnih vojnika i mnogih drugih.

Svi oni koji će Sajam zapošljavanja posetiti u potrazi za zaposlenjem sa sobom treba da ponesu nekoliko primeraka radne biografije.

Učešće na Sajmu je besplatno i Sajam je otvoren za sve naše građane.

Izvor: NSZ

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena