Yunet
 

Servisne informacije

Izmenjen režim saobraćaja kod vijadukta

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 24. februar 2024. • 00:00 •

Izmenjen režim saobraćaja kod vijadukta

Od subote, 24. februara u 9 časova, saobraćaj na putu IB reda između Vrbasa i Kule neznatno je preusmeren, zbog čega se vozači motornih vozila posebno upozoravaju i pozivaju da vožnju prilagode uslovima na putu, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

,,Imajući u vidu značaj realizacije projekta izgradnje železničke pruge Novi Sad – Subotica – državna granica (Kelebija), uzimajući u obzir činjenicu da su rokovi za završetak radova na predmetnom projektu skraćeni na način da svi radovi koji su u obuhvatu testiranja pruge moraju biti završeni do kraja jula 2024. godine, a u cilju završetka izgradnje zadnjeg segmenta čelične konstrukcije vijadukta km 117+165, potrebno je da se izvrši preusmeravanje drumskog saobraćaja preko izgrađene devijacije na put IB reda u km 72+810, između stubnih mesta 13 i 14″, stoji u obaveštenju.

Od danas u 9 časova je, dakle, otpočelo preusmeravanje drumskog saobraćaja preko izgrađene devijacije, u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom i novim režimom kretanja.

Izvor: Vrbas.net

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena