Yunet
 

Sport

Na adresu Biciklističkog kluba „Hajduk“ stiglo je značajno priznanje.

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 14. april 2022. • 00:00 •

Na adresu Biciklističkog kluba „Hajduk“ stiglo je značajno priznanje.

KULA,14.04.2022.-Na adresu Biciklističkog kluba „Hajduk“ stiglo je značajno priznanje. Član ovog kluba Aleksandar Bukvić je pozvan u reprezentaciju Srbije koja učestvuje u prestižnoj međunarodnoj biciklističkoj trci Beograd – Banjaluka.

Aleksandar Bukvić je uz podršku svog kluba i uz sistemski rad sa trenutno  najperspektivnijim i najboljim trenerom u Srbiji Mitrom Bošnjakom uspeo da napreduje do tog nivoa da su direktor reprezentacija Srbije Marko Sudarić kao i selektor seniorske reprezentacije Srbije Miloš Miladinović morali da nagrade dosadašnji rad i napredak učešćem u sastavreprezentacije na jednoj ovako velikoj trci. A o kakvoj trci je reč dovoljno je istaći podatak da u njoj učestvuje 176 biciklista iz čak 30 zemalja sa četiri kontinenta, koji treba da savladaju stazu dugu 568 kilometara.

Biciklistička trka Beograd – Banjaluka, šesnaesta po redu, počela je juče timskim hrnometrom, a prva etapa vozi se danas od Obrenovca do Bijeljine, treći dan je rezervisan za etapu od Bijeljine do Vlasenice, nakon toga biciklistički karavan se seli u Doboj odakle će se voziti do Prijedora. Veliko finale i odluka o ukupnom pobedniku će pasti u nedelju, u poslednjoj etapi kada će biciklisti od Dervente, Srpca, Gradiške i Laktaša stići do cilja u Banjaluci.

U Biciklističkom klubu „Hajduk“ su ponosni na činjenicu da je reprezentativac Aleksandar Bukvić njihov član, žele mu mnogo uspeha, a zahvaljuju i opštini Kula i Savezu na dosadašnjoj pomoći.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena