Yunet
 

Sport

Pajović novi čuvar mreže „Hajduka“, košarkaši u ponedeljak igraju protiv „Železničara“

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 26. januar 2024. • 00:00 •

Pajović novi čuvar mreže „Hajduka“, košarkaši u ponedeljak igraju protiv „Železničara“

KULA, 26.01.2024. – Prvo pojačanje došlo je u redove srpskoligaša „Hajduka 1912“. Naime, novi čuvar mreže „belih“ je Veljko Pajović, koji ima 19 godina i koji je član superligaša „Napretka“ iz Kruševca, sa kojim je pre godinu dana potpisao profesionalni ugovor. Pajović je imao zapažene partije u Omladinskoj ligi Srbije, a, osim za „Napredak“, branio je i u mlađim kategorijama „Sinđelića“ i „Teleoptika“, kao i za prvi tim „Radničkog“ iz Svilajnca.

Foto: FK Hajduk

Kada je o prelaznom roku u Područnoj ligi Sombor reč, u međuvremenu je obavljeno nekoliko transfera, te je tako Radojica Jovanović prešao iz „Crvenke“ u „Mladost“ iz Kruščića, Saša Vučinić je iz „Kule“ prešao u „Čantavir“, dok je Marko Tokodi iz „Lipara“ prešao u „Udarnik“ iz Višnjevca.

Košarkaše „Hajduka“ u ponedeljak od 20:45 časova očekuje derbi kola u Prvoj regionalnoj ligi, kada gostuju „Železničaru“ u Inđiji. Ovaj meč u dobroj meri može da odredi dalji tok sezone, s obzirom na to da su obe ekipe u vrhu tabele.

Kuglaši „Hajduka“ u nedelju od 16 časova u Vrbasu dočekuju „Kljajićevo“, ekipu koja je prva na tabeli. Imajući u vidu da je „Hajduk“ na začelju, jasno je da su gosti favoriti na papiru, ali ostaje da se vidi kakav će konačan rezultat biti u nedelju.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena