Yunet
 

Sport

„Kula“ spremno dočekuje opštinski derbi, imperativ pobeda

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 28. februar 2024. • 00:00 •

„Kula“ spremno dočekuje opštinski derbi, imperativ pobeda

KULA, 28.02.2024. – Fudbalski klub „Kula“ privodi kraju pripreme za prolećni deo sezone. Premijerni meč je na Gederu, u nedelju od 14:30 časova, kada u opštinskom derbiju dočekuju ekipu „Rusina“. Predsednik fudbalskog kluba „Kula“, Đorđe Bukejlović, rekao je da je on lično zadovoljan zalaganjem igrača na treninzima, te da očekuje najpovoljniji ishod na prolećnoj premijeri:

„Što se tiče igračkog kadra, zadovoljni smo pojačanjima na svim pozicijama. Stigli su Kajtez iz „Poleta“ i Stepanov iz savinoselske „Budućnosti“, uz još deset jakih pojačanja. Veoma je važno to što je dobra atmosfera među igračima kao i solidan odziv istih na treninge, kao što i sami vidite. Kada je o očekivanjima reč, stanje na tabeli je takvo kakvo jeste i, imajući to u vidu, naš glavni cilj je opstanak u ligi, a kada bi to ostvarili, naša razmišljanja o narednoj sezoni bila bi vezana za plasman u viši rang. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim prijateljima kluba što su se odazvali na nedavno održano „Veče prijatelja i donatora“ i time nam znatno pomogli, pre svega u finansijskom smislu, što je veoma važno za egzistenciju kluba“.

Foto: Qmedia

Prvotimac „Kule“, Ognjen Marković, istakao je da je atmosfera među igračima odlična, te da ostaje samo da tu dobru atmosferu prenesu na teren i da osvoje što više bodova u drugom delu sezone:

„Atmosfera među saigračima je solidna, odziv na treninge je malo manji, ali nadamo se da ćemo u nedelju pokazati da smo na pravom putu i da ćemo odigrati kako treba i kako se očekuje od nas. Teren je jedino merilo i videćemo kako smo i šta radili, ali lično smatram da ćemo mnogo više pokazati nego na prijateljskim utakmicama. Ako budemo igrali kako treba, opstanak ne treba dovoditi u pitanje i ako prvih par kola rešimo u svoju korist, nema sumnje da ćemo ostati u ligi“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena