Yunet
 

Sport

Odbojkaški klub „Hajduk Metalopromet“ igra meč za šampionsku titulu

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 29. mart 2024. • 00:00 •

Odbojkaški klub „Hajduk Metalopromet“ igra meč za šampionsku titulu

KULA, 29. 03. 2024. – Meč odluke za Odbojkaški klub „Hajduk Metalopromet“ biće odigran u subotu od 19 časova, a protivnik je direktan rival za plasman u viši rang, ekipa „Sombora“. Imajući u vidu važnost meča i činjenicu da je ovo meč poslednjeg kola, iz ovog sportskog kolektiva pozivaju sve navijače da dođu i da ih podrže u osvajanju šampionskog pehara. Kada je o odbojkašicama reč, one u poslednjem kolu Prve vojvođanske lige Sever dočekuju „Goks In“. Ovaj meč je na programu u subotu od 15 časova i 30 minuta.

Košarkaši „Hajduka“ u 27. kolu Prve regionalne lige večeras od 19 časova dočekuju „Radnički“. Iako je „Hajduk“ favorit na papiru, očekuje se da to opravdaju na terenu. Ulaz je, kao što je poznato, dobrovoljni prilog i sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Priliku za popravljanje utiska imaće i rukometaši „Crvenke Jafa“ i „Sivca 69“, te tako u 21. kolu Super B lige „veverice“ u nedelju od 18 časova dočekuju „Kolubaru“, dok „Sivac 69“ u nedelju od 19 časova igra kući protiv „Hercegovca“.

Fudbaleri „Hajduka 1912“ u 20. kolu Srpske lige Vojvodina u subotu od 15 časova dočekuju „Podunavac“. Imajući u vidu da je „Hajduk“ u donjem delu tabele, očekuje se velika borba za povoljan ishod. Ulaz na tribine je 200 dinara, dok je ulaz u ložu 500 dinara.

Kada je o Područnoj ligi Sombor reč, u 20. kolu „Kula“ u nedelju od 15 časova i 30 minuta igra protiv „Budućnosti“ u Paragama. U nedelju od 16 časova „Rusin“ igra u gostima protiv „Kulpina“, dok u istom terminu „Lipar“ dočekuje „Budućnost“ iz Mladenova. Kada je o ekipi „Crvenke“ reč, oni u subotu od 15 časova i 30 minuta igraju protiv „Radničkog“ iz Ratkova u gostima.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred svi mečevi biće odigrani u nedelju od 16 časova. Kada je o klubovima iz kulske opštine reč, „Mladost“ iz Kruščića dočekuje „Radnički“ iz Sombora, dok „Polet“ igra u Svilojevu protiv „Terekveša“.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena