Yunet
 

Sport

Održano Kros prvenstvo Vojvodine, podela bodova u opštinskom derbiju

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 15. april 2024. • 00:00 •

Održano Kros prvenstvo Vojvodine, podela bodova u opštinskom derbiju

KULA, 15.04.2024. – Fudbaleri „Hajduka 1912“ su u 23. kolu Srpske lige Vojvodina poraženi od „Tise“ u gostima sa 2:1. Jedini gol za „Hajduk“ postigao je Ljumović. U narednom kolu „Hajduk“ dočekuje „OFK Bačku“, a na tabeli petnaesti sa 23 boda.

U 22. kolu Područne lige Sombor „Kula“ je poražena u Gložanu od „Budućnosti“ sa 5:0. Fudbaleri „Crvenke“ igrali su nerešeno u gostima protiv ekipe „Krila Krajine“. Krajnji rezultat glasi 1:1, a jedini gol postigao je Milan Subotić. Ekipa „Rusina“ ostvarila je pobedu u Ratkovu protiv „Radničkog“ od 3:2, a golove su postigli Sajanković, Sušić i Božović. Pobedu je upisala i ekipa „Lipara“, koja je savladala „Borac 46“ iz Obrovca sa 3:2. Strelci za „Lipar“ bili su Marčetić, koji je postigao dva gola, i Đukić. U narednom kolu „Kula“ dočekuje „Kulpin“, „Crvenka“ igra kući protiv ekipe „Soko“, „Rusin“ dočekuje „BSK“, dok „Lipar“ igra u gostima protiv „ČSK Pivare“. Na tabeli „Lipar“ je deveti sa 27 bodova, „Rusin“ jedanaesti sa 24 boda, „Crvenka“ dvanaesta sa 22 boda, dok je „Kula“ trinaesta sa istim brojem bodova kao i „Crvenka“.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred viđena je podela bodova u opštinskom derbiju. U Kruščiću „Mladost“ i „Polet“ igrali su 3:3. Golove za „Mladost“ postigli su Jovanović, koji je bio dvostruki strelac, i Fekete, dok su za „Polet“ golove postigli Nićetin, Bosnić i Vukašinović. U narednom kolu „Polet“ dočekuje „Omladinac“ iz Deronja, dok „Mladost“ igra u gostima protiv „OFK Odžaka“. Na tabeli „Polet“ je treći sa 41 bodom, dok je „Mladost“ osma sa 18 bodova.

Rukometaši „Crvenke Jafa“ poraženi su u prvom meču plej ofa od „Kikinde Grindeks“ sa 35:33. Najefikasniji u redovima „veverica“ bili su Feješ sa šest i Račić i Ivić sa pet pogodaka. Drugi meč plej ofa na programu je u četvrtak, 18. aprila, sa početkom u 19 časova, a iz rukovodstva „Crvenke Jafa“ pozivaju sve navijače da dođu i da ih podrže u veoma važnom meču.

Košarkaši „Hajduka“ pobedili su u gostima ekipu „Petrovgrada“ sa 86:83. U poslednjem kolu ligaškog dela sezone ekipa „Hajduka“ na svom terenu dočekuje „Topolu“.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena