Yunet
 

Sport

„Hajduk” slavio protiv „Bačke”, „Rusin” ubedljiv protiv „Krila”

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 22. april 2024. • 00:00 •

„Hajduk” slavio protiv „Bačke”, „Rusin” ubedljiv protiv „Krila”

U 24. kolu Srpske lige Vojvodina „Hajduk 1912“ je na svom terenu slavio protiv „OFK Bačke“ sa 2:1. Golove su postigli Živković i Ljumović. U narednom kolu „Hajduk“ igra u Zrenjaninu protiv „Radničkog“, a na tabeli su trinaesti sa 26 bodova.

Kada je reč o Područnoj ligi Sombor, u 23. kolu „Crvenka“ je slavila protiv ekipe „Soko“ iz Nove Gajdobre sa 4:2. Strelci za Crvenčane bili su Knežević, koji je postigao tri gola, i Babić. Uspešna je bila i ekipa „Rusina“, koja je savladala „BSK“ sa 4:0. U strelce su se upisali Sajanković, koji je postigao dva gola, Božović i Marojević. Ekipa „Kule“ poražena je kući od „Kulpina“ sa 2:4, a strelci su bili Ćovin i Davidović. Na gostovanju „ČSK Pivari“ ekipa „Lipara“ poražena je sa 3:1, a jedini gol za Liparčane postigao je Popović. U narednom kolu na programu je opštinski derbi u kom se sastaju „Lipar“ i „Kula“, „Crvenka“ igra u Somboru protiv „ŽAK“-a, dok „Rusin“ igra u gostima protiv ekipe „Krila Krajine“. Na tabeli „Rusin“ je deveti sa 27 bodova, „Lipar“ deseti sa istim brojem bodova, „Crvenka“ jedanaesta sa 25 bodova, dok je „Kula“ trinaesta sa 22 boda.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred, „Polet“ je slavio protiv „Omladinca“ iz Deronja sa 4:0. Strelci su bili Vukašinović, koji je postigao dva gola, Varga i Marković. Ekipa „Mladosti“ rezultatom 1:0 je poražena od „OFK Odžaka“. U narednom kolu „Polet“ igra u gostima protiv „Alekse Šantića“, dok „Mladost“ dočekuje „Zadrugar“. Na tabeli „Polet“ je treći sa 44 boda, dok je „Mladost“ deveta sa 18 bodova.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena