Yunet
 

Sport

„Hajduk“ savladao „1.maj“, „Crvenka“ slavila u Mladenovu

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 7. maj 2024. • 00:00 •

„Hajduk“ savladao „1.maj“, „Crvenka“ slavila u Mladenovu

KULA, 07.05.2024. – U 26. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ savladali su na svom terenu ekipu „1. maj“ iz Rume sa 3:0. Strelci za Kuljane bili su Živković, Pjošta i Kočiš. U narednom kolu „Hajduk“ igra u Inđiji protiv „Železničara“, a na tabeli su četrnaesti sa 29 bodova.

Kada je o Područnoj ligi Sombor reč, u 25. kolu fudbaleri „Kule“ slavili su protiv „Radničkog“ iz Ratkova sa 5:3. Strelci su bili Davidović, koji je postigao četiri gola, i Furtula. Fudbaleri „Crvenke“ ostvarili su pobedu od 2:1 u gostima protiv „Budućnosti“ iz Mladenova. Strelci za ekipu „Crvenke“ bili su Babić i Subotić. Izuzetno značajnu pobedu upisala je i ekipa „Rusina“, koja je savladala „Soko“ sa 4:2, a strelci su bili Božović, Jovanović, Sajanković i Sušić. Kada je o ekipi „Lipara“ reč, oni su poraženi sa 6:0 od „Budućnosti“ u Paragama. U narednom kolu „Kula“ igra u Bačkom Brestovcu protiv ekipe „BSK“, u opštinskom derbiju sastaju se „Crvenka“ i „Rusin“, dok „Lipar“ dočekuje „Polet“ iz Karavukova. Na tabeli „Rusin“ je osmi sa 31 bodom, „Lipar“ deseti sa 30 bodova, „Crvenka“ jedanaesta sa 28 bodova, dok je „Kula“ četrnaesta sa 25 bodova.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1. razred, „Polet“ je igrao nerešeno protiv ekipe „Jedinstvo Lemeš“. Rezultat glasi 2:2, a oba gola za Sivčane postigao je Vukašinović. Kada je o ekipi „Mladosti“ reč, oni su poraženi od „Terekveša“ sa 4:1. U narednom kolu „Polet“ igra u gostima protiv „Korduna“, dok „Mladost“ dočekuje „Dinamo“ iz Bačkog Brega. Na tabeli „Polet“ je treći sa 45 bodova, dok je „Mladost“ deveta sa 21 bodom.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena