Yunet
 

Turizam

U četvrtak u Kuli prvi LAG prolećni festival

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 16. april 2024. • 00:00 •

U četvrtak u Kuli prvi LAG prolećni festival

Prvi LAG prolećni festival ručnih radova i domaćih proizvoda održava se u Kuli u četvrtak, 18. aprila, od 10 do 16 časova na platou ispred Kluba Sinema u Lenjinovoj ulici.

Manifestacija predstavlja najavu predstojećih događaja u našoj lokalnoj sredini, koji će se organizovati u toku 2024. godine, a u fokusu je ruralni turizam i predstavljanje opštine Kula kao interesantne turističke destinacije.

Program počinje u 11 časova nastupom učenika i profesora Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli, a tokom dana predviđeni su razgovori i panel diskusije na temu podrške i razvoja turizma, kao i predstavljanje članova LAG-a i manifestacija koje realizuju, kao i učešće velikog broja lokalnih proizvođača domaćih proizvoda i ručnih radova.

Manifestacija je podržana u okviru Projekta ,,Promovisanje ekonomske diversifikacije u ruralnim područjima jugoistočne evrope – Izgradnja kapaciteta lanaca vrednosti u poljoprivredi i ruralnom turizmu kroz promovisanje mogućnosti zapošljavanja“, koji sprovodi SWG u partnerstvu sa GIZ.

Izvor: LAG ,,Srce Bačke“

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena