Yunet
 

Sport

Rezultati 14. kuglaškog kola

RTV OK • Redakcija RTV OK • 20. februar 2024. • 00:00 •

Rezultati 14. kuglaškog kola

Kuglašice Slavije pobedile su Sentu u gostima u 14. kolu Super lige Srbije rezultatom 6:2. I u poslednjem februarskom kolu Kovačičanke gostuju: u Novom Bečeju 25. februara se sastaju sa Kikom 0230 iz Kikinde. Slavija je sedma sa 10 bodova.

       U ligi niže, Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice, Slavija Okno je izvojevala u 10. kolu prvu pobedu. Savladala je u Kovačici Vrbas 5:3. Dolina je izgubila kod kuće od Banata iz Zrenjanina sa 2:6. U 11. kolu su crveno-plave slobodne, dok 24. februara putuje Slavija Okno u Bačku Topolu, gde se sastaje sa Eđšegom. Dolina je peta sa 5 a Slavija sedma sa 3 osvojena boda uz odigran duel manje.        Kuglaši su u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina odigrali 14. kolo. Dolina je u gostima pobedila Hajduk iz Kule sa 6:2, istim rezultaom ali na svojoj kuglani u Debeljači je Spartak pobedio Apatin, dok je Slavija izgubila u gostima od Kljajićeva sa 0:8. U nedelju 25. februara u 15. časova su na programu dva duela na našim kuglanama: u Debeljači Spartak igra protiv Hajduka iz Kule, dok se u Kovačici Slavija sastaje u opštinskom derbiju sa Dolinom iz Padine. Dolina je druga sa 20, Slavija peta sa 15 a Spartak šesti sa 14 bodova.

Preporučujemo još …



Fatal error: Uncaught ValueError: Path cannot be empty in /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php:42 Stack trace: #0 /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php(42): file_get_contents() #1 /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/vest.php(749): include('...') #2 /var/www/html/vojvodjanski.com/index.php(1187): include('...') #3 {main} thrown in /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php on line 42