Yunet
 

Sport

Pobede Uniree, Spartaka, porazi Poleta, Doline

RTV OK • Redakcija RTV OK • 7. maj 2024. • 00:00 •

Pobede Uniree, Spartaka, porazi Poleta, Doline

Minimalnim rezultatom od 1:2 je idvorski Polet izgubio prvenstvenu utakmicu 26. kola Vojvodjanske lige Istok. Polet je osmi od šesnaest klubova, do sada je osvojio 36 bodova. Do kraja prvenstva plavo-beli će odigrati još četiri utakmice. Najpre 12. maja u Idvoru protiv Jedinstva iz Vlajkovca. Meč počinje u 17. časova.

U Prvoj južnobanastskoj ligi će naši klubovi odigrati još pet duela. Dolina je druga sa 52 boda, Unirea peta sa 40 bodova a Spartak 1911 deseti sa 31 bodom. Dolina je u Padini izgubila od Hajdučice sa 2:3, istim rezultatom 3:2 je Unirea u Uzdinu pobedila Ševac iz Kusića a Spartak 1911 u Alibunaru pobedio Budućnost sa 1:0. Naredno kolo će prva početi Unirea. U subotu 11. maja gostuju u Pavlišu, gde se Unirea sastaje sa Crvenom zvezdom. Sutradan Dolina odlazi u Kačarevo na megdan Jedinstvu Stević. U Debeljači Spartak 12. maja u 17. časova igra meč protiv Glogonja.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo je u Dubovcu Jedinstvo pobedilo samošku Pobedu sa 3:1, dok su u Crepaji Vojvodina i Kolonija iz Kovina odigrali nerešeno 2:2. Slavija je u 17. kolu bila slobodna. Slavija je druga sa 31 bodom, treća Vojvodina ima 27 a šesta Pobeda 10 bodova. Upravo su Samošani slobodni u narednom kolu. Opštinski derbi se igra u Kovačici. Slavija dočekuje crepajačku Vojvodinu. Meč se igra 12. maja sa početkom u 17. časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena