Yunet
 

Društvo

Udruženje mladih iz Vršca renoviralo deo fasade OŠ “Vuk Karadžić”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 6. februar 2024. • 19:46 •

Udruženje mladih iz Vršca renoviralo deo fasade OŠ “Vuk Karadžić”

Zajedničkom inicijativom Crkvene Opštine Vršac i Udruženja za poboljšanje položaja mladih „Iz principa“, okrečeni su zid dvorišta i deo fasade OŠ „Vuk Karadžić“, koji su bili išarani grafitima.

Udruženje mladih „Iz principa“ organizovalo je akciju uredjenja fasade fiskulturne sale u OŠ „Vuk Karadžić“ u Vršcu. Zahvaljujući zajedičkom radu Udruženja sa Crkvenom opštinom Vršac i JKP „Drugi oktobar“ , nije prošlo mnogo od inicijative do realizacije.

– Ovde smo zbog inicijative koju je pokrenulo naše udruženje i crkvena opština Vršac da bi se sanirali zidovi OŠ „Vuk Karadžić“. Htela bih da se zahvalim pre svega JKP „Drugi oktobar“ koje je izašlo sa svojom opremom i koje nam je pomoglo da saniramo ove zidove, kaže Natalija Tadić.

Natalija Tadić, ispred Udruženja za poboljšanje položaja mladih „Iz principa“ istakla je da planiraju nove aktivnosti, kao što su sadnja cveća, čišćenje deponija, kao i predavanja. Ovi mladi ljudi najbolji su primer da je nije potrebno mnogo da se doprinese lepšem izgledu grada a time i kvalitetnijem životu građana Vršca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena