Yunet
 

Društvo

Prvi sloj asfalta u Ive Andrića

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. februar 2024. • 16:30 •

Prvi sloj asfalta u Ive Andrića

Prvi sloj asfalta postavljen je u ulici Ive Andrića. Radove je obišla Gradska menadžerka Maja Vitman i istakla da će naselje Strelište konačno dobiti komunalnu infrastrukturu kakvu su odavno zaslužili sa asfaltiranim ulicama.

Probelemi sa kojima su se suočavali žitelji Strelišta da se sa prvim padavinama stvori jezero jer voda nije imala gde da otiče, na raskrsnici ulica Ive Andrića i Stevana Sremca. Problem koji im je zadavao glavobolje rešen je postavljanjem atmosferske kanalizacije.

Mnogo se radujemo. Upravo ovde završili smo radove na kišnoj kanalizaciji ukupne dužine 560 metara Sa radovima ćemo po pitanju kišne kanalizacije nastaviti u Stevana Sremca koja će se nadovezati na Cvijićevu i zatim na Veljka Vlahovića, ako ne ove, onda sledeće godine – istakla je gradska menadžerka Maja Vitman.

Gradska menadzerka Maja Vitman obišla je radove u ulicai Ive Andrića gde je postavljen prvi sloj asfalta.

Što se tiče ovih predmetnih radova gde se trenutno nalazimo u postavljanju prvog sloja asfalta kao i na popločavanju trotora Stevana Sremca, već od 1 marta sa zemljanim radovima kako bi mogli da asfaltiramo ulicu Stevana Sremca. Radove nastavljamo u kontinuitetu u Prešernovoj i Dušana Petroviča Šaneta, završene su fekalna i atmosferska kanalizacija u Prešernovoj gde smo ostali dužni vodovodnu mrežu, a isto se tako radovi izvode u Dušana Petrovića Saneta na završetku atmosfereke i fekalne kanalizacije gde očekujemo i rekonstrukciju vodovodne mreže – istakla je Vitman.

U nastavku radova biće kompletno asfaltirane Prešernova i ulica Dušana Petrovića Šaneta. Gradska menadzerka Maja Vitman istakla je da će žitelji naselja Strelište konačno dobiti komunalnu infrastrukturu kakvu su odavno zaslužili sa asfaltiranim ulicama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena