Yunet
 

Sport

Pioniri Železničara čvrsto drže lidersku poziciju, uspešni i kadeti

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. april 2024. • 16:42 •

Pioniri Železničara čvrsto drže lidersku poziciju, uspešni i kadeti

Pioniri Železničara „melju“ rivale. Nema sad već dileme da su dečaci koje sa klupe predvodi Marko Andrejić odavno kvalitetom preskočili sve ekipe.
Trijumfom u gradskom derbiju, pioniri Železničara su zadržali lidersku poziciju na tabeli Pionirske lige Vojvodine i za korak se približili osvajanju šampionske titule.

Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Pančevu, pred velikim brojem gledalaca, viđen je vrlo dobar fudbal i trijumf dečaka Železničara protiv Dinamo 1945 1:0 (0:0)

Izabranici Marka Andrejića demonstrirali su odličan fudbal, naročito u defanzivnim zadacima, a igrali su i taman toliko koliko im je bilo dovoljno za još jednu pobedu. Posle nekoliko dobrih intervencija domaćeg golmana, pioniri Železničara su došli do tri boda golom Dimčića u drugom poluvremenu.

Za Železničar su Željin igrali: Bulatović, Cvetković, Vlajković, Pramenković, Mikić, Ćirković, Dimčić, Halabrin, Počuča, Nešković i Panić. Šansu su dobili i: Kosorić, Rašić, Ignjatov, Ajeti, Mišković i Bojko.

Na pobedničkom koloseku ponovo su i kadeti Železničara. Izabranici Danila Kovačevića i Bojana Tripkovića bili su raspoloženi za igru i golove. Železničar je savladao ODR sa čak 6:1, a strelci su bili Malica (dva), Krstić, Vereš (dva) i Popov.
Važnu pobedu izvojevali su: Vojisavljević, Paser, Pešić, Kele, Popović, Nedeljković, Rašeta, Malica, Krstić, Marković i Vereš. Igrali su još: Jezdimirović, Tišma, Hen, Mrkela, Aksentijević, Popov i Đerić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena